Knight Online için işlemci önerisi

LoL bir MOBA tarzi oyun Knight ise MMO yani karsilastirilamaz. MMO'larin hepsi P2W veya p2sdir bu engellenemez.

Oyun değil şirket karşılaştırması yaptım. Ayrıca P2W olmayan MMO oyunlar da var. Herkesin eşit, taktiğin ve bileğin kazandırdığı oyunlar. Fakat ticaret ve kâr marjı olmayınca tutmuyor.

Oyunu herkes para için pasif gelir mantığında oynuyor. Oyunda bunun farkında bu yuzden oyunda ki her şey ama her şey gercek para üzerine kurulu. Bu arkadaş 2 yıldır oynuyorsa eger ya bos bos haritada geziyordur ya da koxp kurup GB kasip satiyordur. Aksi olsa zaten şu an minimum işlemci tavsiyesi yerine en pahalı işlemci hangisi diye sorardi :D

Benim zaten evde masaüstü bilgisayarım var. Üniversite için bir tane laptop bakıyorum. O yüzden insanlara müdahale etmeyi bırakıp konu dışına çıkmana gerek yok.
Senin gibiler bilip bilmeden insanları sadece sorgulamak için yaşıyor.

Riot bu düzenin sosyalizmi diyebilir o zaman. Parayla hiç bie üstünlük kuramazsin. Anca skin alıp gösteriş yaparsın. Olay yine bilekte biter. Diğer çoğu oyunda P2W olmus olay.

Rekabetçi çok sevmiyorum ama güzel bir anlayış ben daha çok al kardeşim 10TL ver bana günlerce aylarca Witcher 3 :D 550 saat oynamışım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı