Biosdan sanal çekirdekler kapatıldı W7 64 bit format atıldı. Sorunsuz tüm driverlar yüklendi Şuanda gayet akıcı boş yerlerde 495 fps gördüm IRK'da ise 70 in altında inmedi buda benim için yeterli
Dostum ben de aynı bileşenler ile sistemi sipariş ettim. Ben de Knight oynuyorum. Sistemim geldiğinde yaptığın işlemler konusunda bana da yardımcı olur musun?
kwAhjS kardeşim bende ko oyuncusuyum i5 6400 işlemci rx 570 8 gb ekran kartım var yaptığın işlemleri bizimlede paylaşırsanız çok iyi olur sanal çekirdekleri msconfigden kapatmayı denedim ama bilgisayarı bozdum biraz cahilim bu konuda
Bu uzun süredir konuşulan bir konu. Tüm KO oyuncuları İntel öneriyor zaten. Tek çekirdek işlem gücünden kaynaklı muhtemelen arkadaşların da dediği gibi.
Biosdan sanal çekirdekler kapatıldı W7 64 bit format atıldı. Sorunsuz tüm driverlar yüklendi Şuanda gayet akıcı boş yerlerde 495 fps gördüm IRK'da ise 70 in altında inmedi buda benim için yeterli
Kardeşim, bende ryzen işlemci kullanıyorum ve aktif knight oynuyorum. Aynı sendeki problemler bendede var driverler herşey tam ama akıcı değil kasıyor ırk olunca oyun. Biostan sanal çekirdekleri nasıl kapattın basitce bi yardımcı olurmusun? Yada bi video varsa yollarmısın mağdur durumdayım 5 bin tllik pc var ama knight kasıyor facebook.com/blody.m.boy buradanda yaz aktifim ben cevap veririm sana ulaşmam lazım @kwAhjs
Bırakın artık bu kıytırık oyunu güzelim sistemleri şu sacma sapan grafikleri olan oyunlarla harab etmeyin )) sistemin hakkını ver hakkını myke İyi oyunlar.
Arkadaşlar bildiğiniz üzere Ryzen 3600 çıktı. Tek çekirdek performansı baya yüksek görünüyor. Sizce Knight Online'da iyi performans verir mi yoksa 300 TL daha koyup i5-9600K mı almak mantıklı?