Knight Online karakterlerinin 3D modeline nasıl erişilir?

myfromen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Knight Online oyununu çok seviyorum. Oyundaki 3D karaktere erişmek istiyorum çünkü 3D yazıcımdan çıktı alıp karakteleri masama koymak istiyorum.
Bunu nasıl çözebilirim?

.obj .fbx .3ds karekterlerin meshleri genelde bu üç uzantıyla dosyalarda olur ancak bu senin işine yaramaz, çünkü tahmin ettiğim kadarıyla elinde kıyafetlerin ve elinde tuttuğun itemlerin ile birlikte bir çıktı almak istiyorsun, çıplak donuyla duran bir knıght karektrini çıktı almak istemezsin diye düşünüyorum. O yüzden En temizi karekterinin sağını solunu her tarafını fotosunu çek bir araba ilanındaki foto çekme mantığıyla, Bu fotoları yapay zeka kullanarak 3D yazıcına uygun birleştirmesini isteyebilirsin. (Bu işte kendini geliştirirsen online satışlarda yapabilirisin siz "kinaytçılar" pazarı ve ticareti seversiniz :D )

.obj .fbx .3ds karekterlerin meshleri genelde bu üç uzantıyla dosyalarda olur ancak bu senin işine yaramaz, çünkü tahmin ettiğim kadarıyla elinde kıyafetlerin ve elinde tuttuğun itemlerin ile birlikte bir çıktı almak istiyorsun, çıplak donuyla duran bir knıght karektrini çıktı almak istemezsin diye düşünüyorum. O yüzden En temizi karekterinin sağını solunu her tarafını fotosunu çek bir araba ilanındaki foto çekme mantığıyla, Bu fotoları yapay zeka kullanarak 3D yazıcına uygun birleştirmesini isteyebilirsin. (Bu işte kendini geliştirirsen online satışlarda yapabilirisin siz kinaytçılar pazarı ve ticareti seversiniz :D )
yapay zekayı deneyelim. Knightcılar kdfnmgkdf g:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı