Knight Online minör kasması

kayalican

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Bende Acer Aspire 5745g cihaz var
i7 720qm 1.73 (2.9 ) ghz işlemci
Nvidia 420m 2gb Paylaşımsız ekran kartı
2x2gb 1333mhz ram
240 GB ssd
Windows 8.1 pro mevcut

Sorunum şu ki 8-9 yıl önce rahat bir şekilde oynadığım Knight Online oyununu tekrar oynamak istedim ancak şöyle bir sorun ortaya çıktı. Bazı yetenekleri kullandığımda pc kasıyor oyun anlık donmalara maaruz kalıyor. Forumlarda vs çok aramama rağmen hep bilindik basit çözümler geldi ve başarılı olmadı...
bir başka online oyun LOL oynuyorum. Grafik olarak aralarında uçurum olan oyunlar belki bunları aynı sınıfta nitelendirmek pek doğru olmadı ama hiçbir şekilde bir sorun yok sistem gayet stabil bir şekilde çalışıyor. Anlık kasma vs olmuyor.
Eğer ki windows uyuşmazlığından söz edecekseniz.Arkadaşım daha yeni monsterin i7 lik cihazından aldı onda böyle bir sorun olmuyor.Şuana kadar yaşamadı.
8 yıl önceki bilgisayarım masaüstüydü P4 3hz 1.5gb ram 128mb 64 bit ekran kartlı o dönemin orta halli bir bilgisayarıydı. Herhangi bir sorun yaşamıyordum. Hani olay nedir acaba laptopta gördüğüm kadarıyla dahili bir ekran kartı yok Tek tip ekran kartı o da Nvidia 420m....
Herhangi bir çözüm önerebilir misiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bende bir Knight Online oyuncusuyum tek bildiğim şey pcyi soğuk tutup işlemcini darbogaz etmemendir.

ayrıca minor hızı fpsye baglı bıseydır fps ne kadar dusuk ıse o kadar az mınor atar fps yukseltmen ıcın parça degıstırmen lazım bence masaustu pc toplamalısın

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı