Knight Online oynanır mı?

Diabo01

Decapat
Daha fazla  
Knight Online başlanır mı 2023'te? Aylık 50TL civarı yatirsam gelisebilir miyim? Solo şekilde oynayacağım server önerisi alabilirim.

Paran ya da ekibin varsa ve eski oyunları seviyorsan oynanır.
Dikkat bağımlılık içerir!
Hiç oynamadıysan bulaşma bence bir kere bulaşınca bırakamıyosunuz.
Şahsım adına konuşayım 8 yaşında tanıştım Knight Online ile 25 yaşındayım hala oynuyorum. Güncelleme falan beklemeyin bu kadar senede oyuna gelen güncellemeler bir elin parmaklarını geçmez.

Paran ya da ekibin varsa ve eski oyunları seviyorsan oynanır.
Dikkat bağımlılık içerir!
Hiç oynamadıysan bulaşma bence bir kere bulaşınca bırakamıyosunuz.
Şahsım adına konuşayım 8 yaşında tanıştım Knight Online ile 25 yaşındayım hala oynuyorum. Güncelleme falan beklemeyin bu kadar senede oyuna gelen güncellemeler bir elin parmaklarını geçmez.
Ekibim yok tek başıma oynayacağım.Para yaza kadar aylık 50 100tl yatırabilirim.Yazdan sonra 200tl yatirsam gelişir miyim?Onceden Metin2 falan oynuyordum

Sıfırdan kasacaksan aylık 50 tl çok çok yıpratır adamı
onun yerine ya ring al görev itemleriyle en azından ufak tefek gem falan kasarsın
ama illaha sıfırdan kasıcam dersen slot salmıyorlar maalesef 60-70 olduktan sonra baya zorlar seni sıkılırsın ekip vs bulursan en azından biraz daha keyif alırsın
onun dışında pre alman şart oyuna girmen için trade vs açıcaksın vs vs vs
kendi düşüncem 50 tl yetmez o yüzden hiç para atma oyuna koy kenara biriksin
başlamak istiyorsan başla ama ekip şart tek başına çok sarmaz sıfırdan

Sıfırdan kasacaksan aylık 50 TL çok çok yıpratır adamı
Onun yerine ya ring al görev itemleriyle en azından ufak tefek gem falan kasarsın
Ama illaki sıfırdan kasacağım dersen slot salmıyorlar maalesef 60-70 olduktan sonra bayağı zorlar seni sıkılırsın ekip vs bulursan en azından biraz daha keyif alırsın
Onun dışında pre alman şart oyuna girmen için trade vs açıcaksın vs.
Kendi düşüncem 50 TL yetmez o yüzden hiç para atma oyuna koy kenara biriksin
Başlamak istiyorsan başla ama ekip şart tek başına çok sarmaz sıfırdan

50 TL derken hocam Knight Online'nin 20 yıllık sunucusunda bile 50 TL'ye bir şey yok ortalama bir hesap istiyorsa enaz 1, 5K basıcak aylık eğer biliyorsa oyunu en az 1,3 1, 4'ünü çıkarır. Onu da 1 hafta farm günde ortalama 5-8 saat arası haftada en az 3 4 arası upgrade yapacak ki çıkarsın parasını. 50 TL'ye sigaramı alıyor :D

50 TL derken hocam Knight Online'nin 20 yıllık sunucusunda bile 50 TL'ye bir şey yok ortalama bir hesap istiyorsa enaz 1, 5K basıcak aylık eğer biliyorsa oyunu en az 1,3 1, 4'ünü çıkarır. Onu da 1 hafta farm günde ortalama 5-8 saat arası haftada en az 3 4 arası upgrade yapacak ki çıkarsın parasını. 50 TL'ye sigaramı alıyor :D
farm atamaz ki o yüzden 50 tl oyuna atacağına kenara at biriktir dedim zaten :D 2k atması lazım hadi attı diyelim ekip kurmadan solo farmda 2 k hiç olur slot salmıyorlar boş bulsan 2 saat takılırsın hooop çökerler üzerine vs vs hele ki sıfırdan girecekse kafayı yer :D

Farm atamaz ki o yüzden 50 TL oyuna atacağına kenara at biriktir dedim zaten :D 2K atması lazım hadi attı diyelim ekip kurmadan solo farmda 2 k hiç olur slot salmıyorlar boş bulsan 2 saat takılırsın hooop çökerler üzerine vs. Hele ki sıfırdan girecekse kafayı yer :D

0'dan Zero'da başladım aylık 1.5 k gider hesapladım akşamları sadece 7'den 11'e kadar oynuyorum Archer oynuyorum ve şansa bağlı olarak 1.5 knın fazlasını kaldırdığım oluyor. Niye atamasın farm bir macroya bakar. G300s e 3-5'li ok macrosu ayarlar slotun altına girer alsınlar alabiliyorsa elinde slotu. Videomu çekecekler çeksinler elim hızlı der ya da AFK farmmı bırakacak ayarlar Genie'sini Z macrosunu cayır cayır döner kutu alamazlar. Hiçbir şey bilmiyorsa gider kxp alır 180 TL'ye 2 de hesap tradesi açar 87, 5x2'ye 400 400 cash çeker tradeleri açar 2 tane MAG'e açar atar slota multi Client'le yapıştır alsın alan slotu :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı