2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 19 Kasım 2023 #21 BY LEWU dedi: Hiç girmedim ki hocam Sadece sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada oyunda ticaret yapabilmek için oyuna para yatırıp o ticareti açtırman gerekiyor bu yetmedi bir de 2FA için de para yatırman gerekiyor ki bu zorunlu oyunda.
BY LEWU dedi: Hiç girmedim ki hocam Sadece sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Ha bu arada oyunda ticaret yapabilmek için oyuna para yatırıp o ticareti açtırman gerekiyor bu yetmedi bir de 2FA için de para yatırman gerekiyor ki bu zorunlu oyunda.
AZAMAZAH Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #22 BY LEWU dedi: Arkadaşlar öğrenciyim, saat 4 de eve geliyorum. Oyunu oynayarak sanırsam ByNoGame sitesine 100 mn para satılıyormuş bunu yaparak para kazanılır mı? @AZAMAZAH Genişletmek için tıkla... Yapılır ancak, 83 level karakter lazım, biraz oynamayı bilmek lazım. uğraşırsan yaparsın değer mi değmez bence.
BY LEWU dedi: Arkadaşlar öğrenciyim, saat 4 de eve geliyorum. Oyunu oynayarak sanırsam ByNoGame sitesine 100 mn para satılıyormuş bunu yaparak para kazanılır mı? @AZAMAZAH Genişletmek için tıkla... Yapılır ancak, 83 level karakter lazım, biraz oynamayı bilmek lazım. uğraşırsan yaparsın değer mi değmez bence.
egehansr Kilopat Katılım 21 Mart 2017 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #23 Günlük etkinliklerle ve farmla kazanılıyor. YouTube'da sıfırdan serileri var bilgi endinmek için izleyebilirsin.
Günlük etkinliklerle ve farmla kazanılıyor. YouTube'da sıfırdan serileri var bilgi endinmek için izleyebilirsin.