Knight Online oynayarak para kazanılır mı?

berksahin_0

Centipat
Daha fazla  
Bazı videolar gördüm, adam 10-15 bilgisayarla oynuyor ben hiç oynamadım bu oyunu. 0'dan başlayıp kazanmak mümkün mü?

Bazı videolar gördüm, adam 10-15 bilgisayarla oynuyor ben hiç oynamadım bu oyunu. 0'dan başlayıp kazanmak mümkün mü?
Sıfırdan başlayan birisi için zor olur. Çünkü sistemler biraz değişik. Videoda görünenden ziyade anlatılmayan çok illegal olan durumlar var. Tek bilgisayardan tek karakterinizle günde 1-2 saatinizi etkinliklere ayırarak 3-5K kazanabilirsiniz. Bu yıllardır bilen birisi için basittir. Ama sizin için maalesef zor.

Çok değişik bir premium abonelik sistemi var. İşin özeti 5k kazanmak için 3k harcamanız gerekiyor ayrıca onun içinde insan üstü bir emek harcamanız gerekiyor.

Daha önce hiç böyle bir oyunu oynamamış biri olarak yeni başlayıp para kazanman imkansız. Öğrenmen bile uzunca bir süreni alır.

10 senedir oynayan biri olarak hayatınızı mahvetmeyin, bulaşmayın. Oyun sizi sürekli kumara itiyor. İçeride 30 NPC varsa 20'sinde kumar oyunu var. Farmcılar hile ile kasılıyor adı koxp. Kutu almak için yaratığa fazla vurmak gerekiyor. Ve sizin karakterin eli kalkana kadar onlar 2 kere vurmuş olurlar. Etkinlik kovalayabilirsiniz. O da verdiğiniz premium ücretini, pus masrafını ve pot masrafını anca karşılar. Şöyle zengin olduk böyle kasıldık diyenlere aldırmayın. Hayatınızı seviyorsanız uzak durun.

2007 de başladım, 2017-18 e kadar araliksiz oynadım, su an ben bile cesaret edemem başlamaya. Knight Online şu an başlayıp ogrenebileceginiz bir oyun degil maalesef, dendiği gibi oyunun kurdu-cakali olmaniz gerekir. Oyunun size öğrettiği buzdağının sadece görünen kısmı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı