Knight Online Para Kazanmak

Furkan dlgn

Decapat
Herkese merhaba
Knight Online'a yeni başladım. Para kazanmak için tavsiyelerinizi yorum olarak iletirseniz sevinirim. Fazla bağımlı olmayan birisiyimdir.

Bir oyundan para kazanman için oyunu iyi bilmen gerekir. 15 senelik oyuna yeni başlayıp para kazanmayı bekleme. Üstelik yukarıdaki arkadaşın söyledikleri aylık olarak 300 TL'yi çok rahat bulur ve geçebilir de.

Bir kere para bırakan slotlar karşı ırk tarafından saldırıya uğrayabileceğin alanlar. Dolayısıyla oyunu yıllardır oynayan adamın karşısında durman çok zor. Vazgeçmeni öneririm. Zira bu oyunda cidden para kazanmak istiyorsan ciddi seviyede eşyalı karakterin ve en önemlisi ekibin olmalı. Bunun haricinde kazanacağın para ancak sakız parası olur. Adamlar 8 tane karakteri tam dizip 24 kişi 3 vardiya farm yapıyor. Bilmem anlatabildim mi?

Hiç başlamadan vazgeç. Neden mi ?
Ben sana masrafları söyleyeyim Premium 180 tl
Genie 10'lü paket 20 saat eder Genie hammer 30 li paket kestigin canavara gore değişir kullanimi
Item dizmek pathos, walkry, kanat ,pet ,peri derken 450 500 tl civari hee item dizmek icin Cz inmen lazim yoksa hayatta kasamassin saten Yönetim her güne oyunu bitiriyor. Hile mi daha dur bahsetmedim hiç bir şekilde yönetimden ben para verdim bana yardım edin deme umrunda değil sen para ver bana . O yüzden sen sen ol git pvp başla zevk al

Oyunu betadan beri oynarım. 2004 zamanlarından beri, ekip yoksa çok zor. Ben yeni sunucular da sadece JR BDW CHAOS sell buy yaparak ayda 3 bin tl kazanan arkadaşlarıma şahit oldum. Bahsettiğim kişiler 10 yıldır bilgisi olanlar sen ise yeni başlamışsın. Fakat başlamamanı isterim. Chaosta ilk 3 e girmek her yiğidin baba harcı değil. Sadece tek şansın JR olur.

Para kazanmak istiyorsan farm pvp oynıcaksın. Mage yada priest acıp gb,kc,item basma satma yapıcaksın. Emin ol pvpler uskodan daha çok para kazandırıyor. Genelde 50tl pre çeker char dizer satarım en kötü 200e gider char

Youtube'da knight online videosu çeken arkadaşlara bakarsanız, sözde farm yapıyorlar. Farm için almadığı kalmamış. Dc pre, pre, oto kutu, valkryler, exp bonus itemleri vb.. bunlara bir ton para yatırıp tekrar o parayı çıkarmak için 7/24 bilgisayar başında slotta bekliyor. Oyunun amacı keyif almaktan çıkıp sadece böyle abuk subuk işler yapmaya doğru gitmiş. Yatırdığı parayı doğru düzgün çıkaramadığı gibi, çıkarsa bile kaybolan zamanı hiç hesaba katmıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı