Knight Online Siyah Ekran Sorunu

• Konuyu başlatan serifcan
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 10.463
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S

serifcan

Ziyaretçi
Arkadaşlar dün bilgisayar oyun oynarken aniden siyah ekran gelerek görüntü gitti. Ama bilgisayar kapanmadı. Ben kapatıp açtım, sorun olarak blue screen hatası görünüyordu fakat mavi ekran gelmiyordu.
Ekran kartını güncelledim ne yaptım ne ettim ama sorun çözülmedi ve yazılımsal olarak kafama koydum. Sistem geri yüklemek istedim ama hata verdi. Şuan ekran kartımı çıkarıp ana karttan görüntü alıyorum. Öyle bir problem olmadı daha. Ekran kartı çok ses çıkardığı için fanını söküp çalıştırıyordum sizce yanmış olabilir mi? Yoksa yazılımsal mı? Yardım edin.
Not: Sadece Knight Online oynarken böyle bir sorun yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı çok ses yapıyor diye fanını çıkartıp mı kullandın ?
Geçmiş olsun o zaman kartın yanmış olma olasılığı yüksek.

Ekran kartı modeli ve özelliklerini belirtiniz. Ekran kartının fanını takınız. Eğer sorun sadece Knight Online'da oluyorsa problem oyundadır. Silip güncel sürümünü kurmanızı tavsiye ederiz.

Ekran kartı modeli ve özelliklerini belirtiniz. Ekran kartının fanını takınız. Eğer sorun sadece Knight Online'da oluyorsa problem oyundadır. Silip güncel sürümünü kurmanızı tavsiye ederiz.
Silip güncel sürümünü yükledim ekran kartım eski bir tip Asus GT430 kendim uydurup büyük fan taktım birde öyle deneyim.

Sorun sadece Knight'da mı oluyor? Ben daha kötü bir ekran kartı ile (baya kötü bir ekran kartı) sorunsuz oynuyordum o oyunu.

Ekran kartı çok ses yapıyor diye fanını çıkartıp mı kullandın ?
Geçmiş olsun o zaman kartın yanmış olma olasılığı yüksek.
Sağlık olsun diyelim zaten yeni bir sistem toplayacaktım.

- - - Güncellendi - - -

Sorun sadece Knight'da mı oluyor? Ben daha kötü bir ekran kartı ile (baya kötü bir ekran kartı) sorunsuz oynuyordum o oyunu.
Ekran kartını aldığım günden beri hiç sorun yaşamadım sadece dün başladı bu olay ekran kartım yaklaşık 2 yaşında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soruma hala cevap alamadım. Sorun sadece Knight'da mı oluyor?

Soruma hala cevap alamadım. Sorun sadece Knight'da mı oluyor?
Aynen öyle sorun tek oyunda ama yeni bir oyuncu değilim 6 senedir oynuyorum ekran kartımı da Knight Online için aldım. Gayet çok güzel bir şekilde beni götürdü ta ki düne kadar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
serifcan, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…