Steam üzerinden oynuyorsun değil mi?
Çok nadir de olsa, işletim sisteminden de olabilir. Bana bir kere olmuştu, temiz formatla olmuştu.
Dene hocam, içinde dosyan yoksa microsoftun kendi sitesinden indir kur.Hayır bir de aynı sorun hem Steam'de oluyor hem normalde 2 sindede denedim. Steamdekini oynamak istemiyorum şu an sitesinden indirileni oynamak istiyorum.
USB ile format atabilirim fakat çalışmazsa uğraşım boşa olur.
Ek olarak da Defender'i kapat patchi 2 ya da 3 patch geriye alın baştan yukleyin.
Ek olarak da Defender'i kapat patchi 2 ya da 3 patch geriye alın baştan yukleyin.
Ayarlara gir, options'dan, sağ üstte patch var mesela şuan versiyon örnek 2246'ysa 2215'e al. Ona göre ayarla.DNS olayını yapıyorum sonra ona bakacağım.
DNS olayı tutmadı maalesef yakında kafayı yiyeceğim patch 2 ya da 3 nasıl geriye alabilirim anlatır mısın![]()
Ayarlara gir, Options'dan, sağ üstte patch var mesela şu an versiyon örnek 2246'ysa 2215'e al. Ona göre ayarla.
Eğer bilgisayarında önemli dosyaların oyunların falan yoksa direk format at dosyalarını yedekle başka yere format seni kurtarır gibi düşünüyorum çünkü eksik bir şeyler var. Windows u kendi sitesinden indir. Öyle rufuslayarak yap bi dene derim. Knighta girememek gerçekten insanı kanser eder iyi bilirim.Checking version and preparint to launch Game yazısında takılı kaldı ne start yapabiliyorum ne ayarlara girebiliyorum![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.