Knight Online'a tekrar başlanır mı?

Knight Online Yeniden Oynanır Mı?

• Evet

Oy: 5 19,2%
  • Hayır

Oy: 21 80,8%

• Oy verenlerin toplamı
    26

onurgs59

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese,
Uzun yıllar sonra oyuna geri dönmeyi düşünüyoruz birkaç arkadaş olarak. Ancak her yer şikayet konusu kaynıyor ve eksikler olduğunun farkındayız. Bizi başlamamaya iten nedenler çok fazla. Ama birisi çıkıp ufak bir olumlu şey söylese de başlasak diye bekliyoruz resmen.

Eki Görüntüle 1770862

Yakın zamanda yeni serverlar açılmış ve bir süre açılmaz herhalde o yüzden beklemek istemiyoruz.
Sizce oyuna tekrar başlanır mı? Ve başlanır ise en ideal server hangisidir?
Ek olarak çok para yatıracak insanlar değiliz ancak premiumdur vs. bunları alacağız. Yani ortalama bir para yatırma olacak. Onun dışında pkdan ziyade farm yapalım upgrade yapalım hem eğlenelim hem yatırdığımız parayı çıkaralım kafasındayız (şimdilik)... Buna göre server tavsiyelerinizi alabilirim. Sirius'ta hazır karakterim var ilk açıldığı zaman kastığım, geçen gün girdim ancak bomboş gördüm serverı. O yüzden acaba oradan hazır devam mı etsek yoksa yeni serverlardan mı seçsek?
Hem kazanalım hem eğlenelim diyerek ufakta cash çekip para yatırarak hangi serverda daha iyi performans ve zevk alırız acaba?

Başlanır tabi. Parasını fazlasıyla kurtarır orası kesin. Para yatırmadan keyif alırsın rahatlıkla. Agartha'da oynamanı tavsiye ederim çünkü Zero serveri tüm zenginler, yayıncıların girdiği Server o yüzden item dolu, ömrü diğerlerine göre daha kısa. Ömür derken popülerite anlamında. Felis zaten ilk açıldığı günden beri +9, +10'ların havada uçuştuğu Server.

Ben para kazanmak için deneyeyim dedim ama yok. O eskiliği beni baydı. Yoksa bizde arklarla başlayacaktık.
Eskiliği derken?
Şahsen ben tekrar başlamam hocam.
Neden peki hocam?
Hocam ares, diez,beramus falan hala duruyor mu? Ulan ne çar dizmiştim zamanında aga be.
Maalesef onlar çok eskide kalmış serverlar birleşmiş ve çok şey değişmiş... Değişmeyen tek şey koxp ve macrolar sanırım :p
Başlanır tabi. Parasını fazlasıyla kurtarır orası kesin. Para yatırmadan keyif alırsın rahatlıkla. Agartha'da oynamanı tavsiye ederim çünkü Zero serveri tüm zenginler, yayıncıların girdiği Server o yüzden item dolu, ömrü diğerlerine göre daha kısa. Ömür derken popülerite anlamında. Felis zaten ilk açıldığı günden beri +9, +10'ların havada uçuştuğu Server.
Sonunda olumlu bir yorum gördüm :) Parasını fazlasıyla kurtarır demişsin hocam nasıl olacağını açıklar mısın peki? Yıllardır oyundan uzağız yorumlar hep olumsuz. Normal slotlar bile koxp macro dolu deniyor. Para yatırıp kanser olmak istemiyoruz açıkcası. Para yatırmadan hele keyif alabileceğimi hiç düşünmüyorum şuan :/ Açıklama yaparsan çok sevinirim... Evet herkes zeroda orda çok zorluk çekeriz gibi, felis dediğin gibi olmuş. Agartha da yeni açılmış o diğer yeni açılanlar gibi olmadı mı acaba havada uçuşmuyor mu ? Biraz fazla sordum kusura bakma

Eskiliği derken?

Neden peki hocam?

Maalesef onlar çok eskide kalmış serverlar birleşmiş ve çok şey değişmiş... Değişmeyen tek şey koxp ve macrolar sanırım :p

Sonunda olumlu bir yorum gördüm :) Parasını fazlasıyla kurtarır demişsin hocam nasıl olacağını açıklar mısın peki? Yıllardır oyundan uzağız yorumlar hep olumsuz. Normal slotlar bile koxp macro dolu deniyor. Para yatırıp kanser olmak istemiyoruz açıkcası. Para yatırmadan hele keyif alabileceğimi hiç düşünmüyorum şuan :/ Açıklama yaparsan çok sevinirim... Evet herkes zeroda orda çok zorluk çekeriz gibi, felis dediğin gibi olmuş. Agartha da yeni açılmış o diğer yeni açılanlar gibi olmadı mı acaba havada uçuşmuyor mu ? Biraz fazla sordum kusura bakma

Koxp bitti aslında. Yeni serverlarda görmen imkansız, eskilerde ise direkt olarak banlanıyorlar. Günlük eventlere girersen BDW, JR, draki vs. üstüne farm yaparsan hem item dizersin hem de bir sonraki ayın premiumunu çıkarırsın. Bırakınca da tüm emeğinin karşılığını fazlasıyla alırsın. Agartha, Felis, Pandora aynı anda açıldı. En çok tercih edilen Felis oldu ama şuan item kaynıyor. Pandora hiç tercih edilmedi desek yeridir. Zero ise bunlardan bir kaç hafta sonra açıldı sürpriz şekilde ve yeni içerik olacağı için yayıncılar oraya geçti. Kısaca yapacağın şey öncelikle gold premium al zaten trina veriyor 800 Cash veriyor onları satınca gold premium bedavaya gelmiş oluyor. Sonra DC premium alırsınız farm için vs.

Eskiliği derken?

Neden peki hocam?

Sonunda olumlu bir yorum gördüm :) Parasını fazlasıyla kurtarır demişsin hocam nasıl olacağını açıklar mısın peki? Yıllardır oyundan uzağız yorumlar hep olumsuz. Normal slotlar bile koxp macro dolu deniyor. Para yatırıp kanser olmak istemiyoruz açıkçası. Para yatırmadan hele keyif alabileceğimi hiç düşünmüyorum şu an :/ Açıklama yaparsan çok sevinirim... Evet herkes Zero'da orada çok zorluk çekeriz gibi, felis dediğin gibi olmuş. Agartha da yeni açılmış o diğer yeni açılanlar gibi olmadı mı acaba havada uçuşmuyor mu? Biraz fazla sordum kusura bakma

Hocam eski oyun anlamında. Sadece para kazanmak için oyun oynamam şahsen. Zaten CS, bet siteleri falan gerekli parayı veriyor. Oynadığım oyundan zevk almadım zevk vermeyen oyunda oynanmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı