Gerçek paraGerçek para mı oyun içi para birimi mi?
Gerçek para
Hocam masraflı bir iş şahsen benim ablam yapıyor bunu, 20 tane falan mini PC kasası var 4 tane de normal kasa var 9 10 tane de modem var bütün pclere Knight kurup item kasıp pazar kuruyor tam nasıl bir iş bende bilmiyorum monitör Switch'i almıştı bir de 4 tane monitörle 24 tane PC'ye bakabiliyordu.
Hocam ablan bayağı meslek olarak yapıyor sanırım arkadaş harçlığını çıkarmak için çabalıyor.
Hocam bende günde 200-300 cıksa yeter ancak Youtube'da izlediğim videolarda afk farm vs. vardı ancak anlamadım yani daha önce yapan biri varsa yardımcı olabileceğini düşündüm.Aslında çok emek ve zaman isteyen bir iş değil. Tabi kazanmak istediğin paraya göre değişir. Ben günlük sadece 4 saatimi ayırıp evimin faturalarını ödüyorum aylık. Ama burada üç beş satır ile anlatılacak bir iş değil. Bu arada oyunun yaş ortalaması +30 falan. Çoğu 2004 yılında başlayan oyuncular.
Hocam denedim zaten biliyorum bu işleri ancak teklif gelmiyor ve gelenleri çoğu dolandırıcı.Hocam biraz edit tasarım vb şeyleri öğrenip freelancer olman en iyi olur ileride de bu bilginin üstüne koyarak firimaların logolarını vs bir sürü iş alabilirsin.
Hocam discord gibi bir platform kullanıyorsanız anlatma şansınız var mı?Aslında çok emek ve zaman isteyen bir iş değil. Tabi kazanmak istediğin paraya göre değişir. Ben günlük sadece 4 saatimi ayırıp evimin faturalarını ödüyorum aylık. Ama burada üç beş satır ile anlatılacak bir iş değil. Bu arada oyunun yaş ortalaması +30 falan. Çoğu 2004 yılında başlayan oyuncular.
Yok o da harçlık çıkarmak için yapıyor.Hocam ablan bayağı meslek olarak yapıyor sanırım arkadaş harçlığını çıkarmak için çabalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.