Kocaeli Üniversitesi iyi midir?

Makaleler
15
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
--[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB
--[İşlemci]: AMD Ryzen 5500
--[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8]
--[Anakart]: GIGABYTE B450M K
--[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB

--[Monitör] Gigabyte G24F-2
--[Klavye-Mouse] Logitech MK120
--[Kulaklık] Corsair HS50 Pro

_
Meslek
Öğrenci
Puanım maalesef İstanbul'da bir devlet okuluna girmem için yeterli değil. Bu yüzden İstanbul'a en yakın devlet üniversitesi, Marmaray ile gidebileceğim Kocaeli Üniversitesi oluyor. Vakıf ünilerinin de hali pek iyi sayılmaz.

Benim annem de Kocaeli Üniversitesi'nden mezun, İstanbul'a ulaşımı kolay Kocaeli merkezi güzelmiş yani kısaca güzel bir üniversite diyordu fakat annem 2000 mezun şu an nedir bilmem.

Puanım maalesef İstanbul'da bir devlet okuluna girmem için yeterli değil. Bu yüzden İstanbul'a en yakın devlet üniversitesi, Marmaray ile gidebileceğim Kocaeli Üniversitesi oluyor. Vakıf ünilerinin de hali pek iyi sayılmaz.

Dostum yanlışın var, marmaray ile gidilen Kocaeli Üniversitesi değil Gebze Teknik Üniversitesi. Kocaeli Üniversitesi İzmitte bulunuyor.

Önlisans okulu Gebze'den çok fazla uzak olmadığı için öyle söyledim.

Pardon dostum bende Gebze'de yaşıyorum biliyorum burayı Hereke de yüksek hızlı tren istasyonunun yanında sayılır. Aktarmayla gideceksin herhalde marmaraydan sonra.

Pardon dostum bende Gebze'de yaşıyorum biliyorum burayı Hereke de yüksek hızlı tren istasyonunun yanında sayılır. Aktarmayla gideceksin herhalde marmaraydan sonra.
Direkt oraya giden bir tren var mı? İyiymiş.

Biletler biraz pahalı oluyor biraz araştırırsanız daha da bilgi edinirsiniz.
Hızlı tren baya pahalı görünüyor hocam, Gebze'den oraya otobüs gidiyor mu acaba?

Hızlı tren baya pahalı görünüyor hocam, Gebze'den oraya otobüs gidiyor mu acaba?
Evet hocam gidiyor. Marmaray'dan indikten sonra bir 7-8 dakika yokuş yukarı yürüyüp üst geçidi geçtikten sonra alttaki duraktan 500 numaraları otobüse binmeniz gerekecek. Diğer aslında tüm marmaray istasyonları da yakın Çayırovadan itibaren. E-komobil uygulamasını indirip hatlar kısmından 500 nolu otobüse bakarak oradan kendinize en uygun olanı belirleyebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı