Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 17 Ağustos 2019 #11 Ben buraya Istanbul gözüyle bakıyorum ve IST - Anadolu yakası aşırı sıkıcı ve bos geliyor bana. Bazı ilçeleri ayırıyorum.
Ben buraya Istanbul gözüyle bakıyorum ve IST - Anadolu yakası aşırı sıkıcı ve bos geliyor bana. Bazı ilçeleri ayırıyorum.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Ağustos 2019 #12 Bunun güncel bir örneği Sydney saldırganı Kıbrıs'lı Türk Mert Ney. İki gün önce Sydney kent merkezinde bir seks işçisini öldürüp bir kadını daha bıçakladıktan sonra başka kişilere saldırmaya çalışırken çevredeki insanlar tarafından yakalanıyor. Haberin devamı için.
Bunun güncel bir örneği Sydney saldırganı Kıbrıs'lı Türk Mert Ney. İki gün önce Sydney kent merkezinde bir seks işçisini öldürüp bir kadını daha bıçakladıktan sonra başka kişilere saldırmaya çalışırken çevredeki insanlar tarafından yakalanıyor. Haberin devamı için.