Kocaelinet verici ile internet hizmeti nasıl olur?

blackrose77

Hectopat
Daha fazla  
Şu an evimde Netspeed internet kullanıyorum ama Türk Telekom altyapısını kullandığı için bakım yapıldığında internetim kesiliyor. Bu yüzden kendi altyapısı olan bir internet arıyorum. Kablonet'i de aradım ancak “altyapınız yok” ya da “port yok” gibi yanıtlar aldım.

Bunun üzerine Kocaelinet'i buldum ve arayıp bilgi aldım. Söylediklerine göre, kurulum ücreti 2.000 TL, bina çatısına anten koyup oradan internet sağlıyormuşlar. 24 Mbps'ye 10 Mbps kota veriyorlar ve aylık faturası 630 TL.

Ben Online oyun oynamak için kullanıyorum interneti, fakat bu internetten memnun kalır mıyım bilmiyorum. Şu an kullandığım hız 35 Mbps. Bilgisi olan ya da kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Bu tür antenli bağlantılar sabit altyapının yerini çoğu zaman tutmaz. Altyapı bakımı da normalde sürekli olan bir şey değildir aslında. Günlük kullanımda devamlı altyapı bakımından dolayı kesinti yaşamamanız lazım.

Bazen bu antenli hizmetler mevcut sabit altyapıdan daha yüksek hız verebiliyor, ancak o durumda düşünebilir ama stabilitesinin her zaman iyi olmayabileceğini düşünüyorum. Ping değerleriniz sabit altyapıya kıyasla muhtemelen daha fazla olacak. Ek olarak yağmurlu, fırtınalı havalar hız değerlerine etki edebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı