Koçluk önerisi

Naturalim deyip milleti kandıran talha kılıç mı?

Naturel olup olmadıgı kımseyı ılgılendırmez ayrıca naturelım dedıgı zamanda ılac kullandıgına dair kımsenın bır kanıtı yok herkes sallıyor sadece burada olay kendısı degıl egıtım verdıgı kısı ve bu kadar disiplinli bir adam ogrencısınıde cok ıyı yerlere getırır kı ogrencılerının fızık guncellemelerınede bakabılırsın sahsen ben Mustafa yıldızın paketını cok eksık buluyorum istenen paraya gore bence ıcerıge birkaç şey daha konabılırmıs gokalafın paketı mesela gayet dolu ve fıyatına degen bir paket.

Naturel olup olmadıgı kımseyı ılgılendırmez ayrıca naturelım dedıgı zamanda ılac kullandıgına dair kımsenın bır kanıtı yok herkes sallıyor sadece burada olay kendısı degıl egıtım verdıgı kısı ve bu kadar disiplinli bir adam ogrencısınıde cok ıyı yerlere getırır kı ogrencılerının fızık guncellemelerınede bakabılırsın sahsen ben Mustafa yıldızın paketını cok eksık buluyorum istenen paraya gore bence ıcerıge birkaç şey daha konabılırmıs gokalafın paketı mesela gayet dolu ve fıyatına degen bir paket.

Natural olup olmaması kimseyi ilgilendirmez lakin naturalim deyipte milleti kandıramaz, ilaç kullandığı bal gibi de belli oluyordu o kadar kas kütlesiyle paramparça durmasından, omuzlarından da belli oluyordu. Mustafa Yıldız konusunda bir şey diyemem ama.

Natural olup olmaması kimseyi ilgilendirmez lakin naturalim deyipte milleti kandıramaz, ilaç kullandığı bal gibi de belli oluyordu o kadar kas kütlesiyle paramparça durmasından, omuzlarından da belli oluyordu. Mustafa yıldız konusunda bir şey diyemem ama.

Kendınızce natural olmadıgını dusunebılırsınız fakat herhangı bir kanıt olmadan bu soylemler tamamen bos zaten ilaca basladıgındada herkese duyurdu.

Cogu kısının boyle dusunmesı neyı degıstırır fızıge bakarak sadece ilaclı dıyosak naturel yarısmalarda kurpkuru olan herkes ılaclı.

Yarışmacıların çoğu ilaçlı zaten, yarışmaya katılıp ilaçlı olmayan biri asla derece elde edemez sondan 1. olur anca, Allah için bilginiz yoksa konuşmayın lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı