Koçluk önerisi

Yarışmacıların çoğu ilaçlı zaten, yarışmaya katılıp ilaçlı olmayan biri asla derece elde edemez sondan 1. olur anca, Allah için bilginiz yoksa konuşmayın lütfen.

Naturel yarısmalardan bahsedıyorum zaten sızden kuru sızden kutlelı herkes ilacli. İnsanların basarısını kıskanıp onları kotulemek ilaclı diye tutturmak yerıne tebrık etsenız.

Mustafa Yıldız, Serdar Aktolga, Berkan Fitness, Berkan Türkkay.

Naturel olup olmadıgı kımseyı ılgılendırmez ayrıca naturelım dedıgı zamanda ılac kullandıgına dair kımsenın bır kanıtı yok herkes sallıyor sadece burada olay kendısı degıl egıtım verdıgı kısı ve bu kadar disiplinli bir adam ogrencısınıde cok ıyı yerlere getırır kı ogrencılerının fızık guncellemelerınede bakabılırsın sahsen ben Mustafa yıldızın paketını cok eksık buluyorum istenen paraya gore bence ıcerıge birkaç şey daha konabılırmıs gokalafın paketı mesela gayet dolu ve fıyatına degen bir paket.
Dostum kendisi bile naturalmisin diye sorulduğunda sırıtıyor onun natural olmadığını herkes biliyor sadece makarasına naturalim diyor. Ayrıca Gokalaf gibi influencerleri önermem.

Mustafa yıldız, Serdar aktolga, berkan fitness, berkan türkkay.

Dostum kendisi bile natural misin diye sorulduğunda sırıtıyor onun natural olmadığını herkes biliyor sadece makarasına naturalim diyor. Ayrıca gokalaf gibi influencerleri önermem.

Talha kılıc hakkında daha tartısmaya gerek yok somut bir kanıt olmadan her şey bos gokalafı neden onermıyosunuz?

Tamam sen neye inanmak istiyorsan inanabilirsin. Gökalaf bir antrenör değil veya ona yakın bir bilgisi ve üslubu yok.

Gokalafın bır bılgısı yok mu :d? Demırı yarısmaya hazırlayan alaftı ilk yarısmasında 3. oldu Türkiye sampıyonu ve NPC'ded yarısan adama bılgısı yok mu dıyorsun komedı gıbı cıdden %50 yag oranı olan ınsanların profesyonel ınsanlardan daha bılgılı olması.

Gokalafın bır bılgısı yok mu :d? Demırı yarısmaya hazırlayan alaftı ilk yarısmasında 3. oldu Türkiye sampıyonu ve NPC'ded yarısan adama bılgısı yok mu dıyorsun komedı gıbı cıdden %50 yag oranı olan ınsanların profesyonel ınsanlardan daha bılgılı olması.
Lafı çaprıtma ben bilgisi yok demedim, antrenör gibi bilgisi yok dedim.

Ayrıca bilgi kas ile doğru orantılı değildir sen nasıl inanıyorsun bilmiyorum.

Örneğin %20 yağ oranına sahip bir adam %8 yarışmacı adamdan daha bilgili olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı