Koçtaş'tan alınıp monte edilen kitaplığın iadesi alınır mı?

Yusufii07

Decapat
Daha fazla  
Pazar akşamı sipariş ettim, bugün gelmişti, monte ettim ancak hiç beğenmedim. İadesi alınır mı? Alınacaksa sökmem gerekecek mi?

Pazar akşamı sipariş ettim, bugün gelmişti, monte ettim ancak hiç beğenmedim. İadesi alınır mı? Alınacaksa sökmem gerekecek mi?

Kendiniz monte edince garantisi bile olmuyor genelde. Montede bir yeri delme vb var mı? Eğer yoksa söküp hiç monte edilmemiş gibi yaparsanız iade etmek zorundalar internetten aldıysanız.

Kendiniz monte edince garantisi bile olmuyor genelde. Montede bir yeri delme vb var mı? Eğer yoksa söküp hiç monte edilmemiş gibi yaparsanız iade etmek zorundalar internetten aldıysan.
Vida taktığım için vida delikleri var okadar.

Kendiniz monte edince garantisi bile olmuyor genelde. Montede bir yeri delme vb var mı? Eğer yoksa söküp hiç monte edilmemiş gibi yaparsanız iade etmek zorundalar internetten aldıysanız.
Buarada üründe hafifte olsa bir defo var bunu maazeret olarak sunabilir miyim?

Deneyin şansınızı ama zannetmiyorum. Montalamışsınız sonuçta sizde yapmışsınız diyebilirler. Hangi kitaplığı almıştınız?
Çok aşırı dandik bir ürün. İade ettikten sonra (ebebilirsem) cimrilik etmeyip güzel bir tane alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı