Koçtaş'tan RBY koltuk alınır mı?

Daha fazla  
Fiyatını uygun buldum. Birisi ekteki gibi bir yorum yapmış. Çok bir beklentim yok. Oturma yerindeki sünger birazcık kalın olsun, 2-3 yıl kırılmasın yeter.
Ayağı da metal, çok iyi bir ayrıntı. Plastik olanlar 2 aya kırılıyor.

Dosya Ekleri

• 1704397374463.png
    1704397374463.png
    585,4 KB · Görüntüleme: 95
Fiyatını uygun buldum. Birisi ekteki gibi bir yorum yapmış. Çok bir beklentim yok. Oturma yerindeki sünger birazcık kalın olsun, 2-3 yıl kırılmasın yeter.
Ayağı da metal, çok iyi bir ayrıntı. Plastik olanlar 2 aya kırılıyor.

Ayağının metal olması pek önem arz etmiyor. O metal ayakların birleşim yerleri yine plastik. Bunun dışında bakarak bir şey söylemek zor. Oturma yerinde kullanılan süngerlerin kalitesi önemli. Ayrıca bence bel kısmı bir sandalyede oturma yerinden daha da önemli. Sonuçta bu tip sandalyeler en çok bel ve sırt ağrısının önüne geçmek için kullanılıyor. Öbür türlü herkes sekmen kullanmaya devam ederdi :D Burada da görebileceğiniz üzere bel kısmında en ucuz malzeme mevcut. İdare etmelik alınabilir ancak pek rahat hissedeceğinizi zannetmiyorum. Uzun kullanımda kalkmak için bahane ararsınız. Sandalye gibi sürekli olarak kullanılan eşyaların her zaman en kalitelisinin alınması taraftarıyım.

@lyforeid Hocam orası amortisör kısmı, değil mi? Hiç orası plastik olan bir sandalye görmedim.
Şu anki koltuğu 200 liraya almıştım, metal.
Bilmiyorum. Kırılıyor vallahi. Sokakta çöpe atılmış koltukların hep o kısımdan kırık olduğunu görüyorum. İç kısmı kırılıyor sanırım. Koltuk basık araba gibi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı