Kod bilmeden oyun yapmak istemek

276324

Hectopat
Makaleler
1
Bir oyun tasarladım kafamda ve güzel bir oyun olacağını da düşünüyorum. Fakat hiçbir kod bilgim olmadığından oyun yapamıyorum. YouTube'dan vs. izliyorum oyun yapımlarını ama istediğim şeyleri bulamıyorum. Kodlamayı öğreneyim desem aylar sürer ve ben zaman uzasın istemiyorum. Ne yapabilirim? Kodlama bilen birisi ile ortak mı olmalıyım?

Core diye bir uygulama var kodlama gerektirmeden oyun yapabilirsiniz.

Unity ile Bolt derslerine bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Epic hesabın varsa Unreal Engine'nin alt yapısı var Core Epic Games'ten indir kodlamsız yap.

Fonksiyonları, metotları, 2-3 harfe basmak yerine 2-3 fare tuşuyla yapmak arasında pek fark göremiyorum. Yine isimleri yazıyor, yine kullanmayı bilmek gerekiyor...
Scratch'te ile kod varken bence istediğiniz şey pek mümkün değil. Parasını verip bilen birine yaptırın.

Benim de o yaşlarda çok isteklerim olurdu. İstemekle olmuyor. Öyle olsaydı herkes isterdi. Okuma yazmak ve düzgün Türkçe konuşabilmek için bile 10 sene okula gidiyorsun.

Hayatın 3 te biri öğrenerek, diğer 3 te biri çalışarak ve son 3 te biri de ölümü bekleyerek geçer.

Yorumlar için teşekkür ederim. Önerilere göz atıp deneyeceğim inşallah.
Epic hesabın varsa Unreal Engine'nin alt yapısı var Core Epic Games'ten indir kodlamsız yap.
Hocam Core programını indirdim ve açtığımda PC acayip kastı. Ayarları var mıdır bilmem ama bir tık yapıyorum 5 sn. sonra algılıyor PC. O kadar kastı yani.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…