Yaparım bunu yapmasına da sen mezun olunca da işi başkasına yaptıracaksan hiç okuma daha iyi. Hocalarınız sizleri test etmek istiyor bunu art niyete çevirmeyin.
Gerçekten Çok haklısın lakin uzaktan eğitim okuduğum süre boyunca derslere farklı şekillerden katılım sağlayamadım. Kendimde o kapasite mevcut biliyorum, güveniyorum kendime. yeni yeni çalışmalara başladım kararlıyım programlama dili öğrenmeye yalnızca biraz geç kaldım...Düşüncen için Teşekkürler.
Gerçekten Çok haklısın lakin uzaktan eğitim okuduğum süre boyunca derslere farklı şekillerden katılım sağlayamadım. Kendimde o kapasite mevcut biliyorum, güveniyorum kendime. yeni yeni çalışmalara başladım kararlıyım programlama dili öğrenmeye yalnızca biraz geç kaldım...Düşüncen için Teşekkürler.
Bu videoları izle ve bahar dönemi başlamadan kendine bir program belirle, program derken haftalık çalışma takvimi belirle ve harekete geç sen bir bilgisayar programcısısın. Bol kodlamalar.
Bu videoları izle ve bahar dönemi başlamadan kendine bir program belirle, program derken haftalık çalışma takvimi belirle ve harekete geç sen bir bilgisayar programcısısın. Bol kodlamalar.
Çok haklısınız hocam Verdiğiniz taktik için çok teşekkürler umarım daha üst seviyeye geldiğimde tekrar karşılaşırız bu mesajınız beni alarma geçirdi çünki. Kolay gelsin size
Çok haklısınız hocam Verdiğiniz taktik için çok teşekkürler umarım daha üst seviyeye geldiğimde tekrar karşılaşırız bu mesajınız beni alarma geçirdi çünki. Kolay gelsin size
O ödevi rahat yapacaksın o videoları izle. Rica ederim. Sıkıldıkça bir nescafe veya sevdiğin bir içecek varsa iyi gelir. Şaşırt bizleri haziran ayında. Sizlere de kolay gelsin
Teşekkürler Battaniye'cim sana da kolay gelsin. Buraya girme amacım ödev yaptırmakdı evet fakat bir hocamın sözleri gerçekten beni çok etkiledi ve bundan dolayı bütünleme sınavı cevapları elimde olmasına rağmen hakkımla kazanamayacağım için sınava girmedim ve alttan ders bıraktım. Bu yaptığımın kendim için en doğru şey olduğunu fark ettim. Umarım bu ruh haldeki herkes bunu anlar yorumun içinde teşekkürler