Kod bloğu çıktısı bulma

Teşekkürler Battaniye'cim sana da kolay gelsin. Buraya girme amacım ödev yaptırmakdı evet fakat bir hocamın sözleri gerçekten beni çok etkiledi ve bundan dolayı bütünleme sınavı cevapları elimde olmasına rağmen hakkımla kazanamayacağım için sınava girmedim ve alttan ders bıraktım. Bu yaptığımın kendim için en doğru şey olduğunu fark ettim. Umarım bu ruh haldeki herkes bunu anlar yorumun içinde teşekkürler 😊😊👍
Okulunu uzatma, vere biliyorsan ver. Eğer bahar döneminde sıkı çalışacağına inanıyorsan tabi ki.
Kusura kalmayın aranıza girdim ama kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.

Okulunu uzatma, verebiliyorsan ver. Eğer bahar döneminde sıkı çalışacağına inanıyorsan tabi ki.
Kusura bakmayın aranıza girdim ama kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz.
Haklı bir yorum. Kimse kimseye hesap vermek zorunda değil. Ben zaten bu tür konularda "ama ödevini kendin yapmazsan öğrenemezsin, mezun olunca bir şey bilmiyor olursun" yorumlarına gıcık olurum. Herkes elalemin eğitim hayatını fanatik bir şekilde önemsiyor nedense bizim bölümde. Benim tepkim genelde öğrenip öğrenmemesi ile ilgili değil, sorumluluğunu başkasına yaptırmak istemesine olur genelde. Damla'cım güzelce açıklamış kendini. Biz anlaştık. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı