cengover_ekin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 5.325 Makaleler 1 Çözümler 46 27 Şubat 2021 #11 denizsama0 dedi: Hocam @Akil Gündoğan'ı etiketler misiniz? Ben sosyalde etiketlemeyi bilmiyorum da belki o bilir. Genişletmek için tıkla... @ işareti koyup bitişiğinden isim yazarak devam ediyorsunuz.
denizsama0 dedi: Hocam @Akil Gündoğan'ı etiketler misiniz? Ben sosyalde etiketlemeyi bilmiyorum da belki o bilir. Genişletmek için tıkla... @ işareti koyup bitişiğinden isim yazarak devam ediyorsunuz.
G game developer Kilopat Katılım 6 Kasım 2016 Mesajlar 128 Çözümler 2 9 Ekim 2022 #12 denizsama0 dedi: Merhaba arkadaşlar. Flappy bird tarzı bir oyun yapmaya çalışıyorum, bu benim ilk oyunum olacak ama nerede hata yapıyorum anlamıyorum. Tıklayınca karakterim zıplamıyor. Yaptığım kod: Eki Görüntüle 897942 Genişletmek için tıkla... void Start(){ rb=GetComponent<Rigidbody2D>(); } start'ta rb tanımlamayı unutmuşsunuz.
denizsama0 dedi: Merhaba arkadaşlar. Flappy bird tarzı bir oyun yapmaya çalışıyorum, bu benim ilk oyunum olacak ama nerede hata yapıyorum anlamıyorum. Tıklayınca karakterim zıplamıyor. Yaptığım kod: Eki Görüntüle 897942 Genişletmek için tıkla... void Start(){ rb=GetComponent<Rigidbody2D>(); } start'ta rb tanımlamayı unutmuşsunuz.
4 499153 Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 72 10 Ekim 2022 #13 game developer dedi: void Start(){ rb=GetComponent<Rigidbody2D>(); } start'ta rb tanımlamayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca Velocity değeri .1f vermiş. Karakterin RB ağırlığını bilmiyoruz belki de 200 kilodur )
game developer dedi: void Start(){ rb=GetComponent<Rigidbody2D>(); } start'ta rb tanımlamayı unutmuşsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Ayrıca Velocity değeri .1f vermiş. Karakterin RB ağırlığını bilmiyoruz belki de 200 kilodur )