Kod ile etkinleştirilen Windows'u düzeltme

KMSpico bilgisayarınızı botnet yapıyor.
Sizin hesaplarınız Twitch bot, YouTube bot gibi şeylerde kullanılıyor.
Ve internetiniz yavaşlıyor.
Bana göre kullanılmamalı.

Aslında KMSpico'yu indirerek kurmadım sadece CMD'den yaptım.

Gerçi bu güne kadar (taa 2008'den beri hem KMSpico'lu kullanıyorum)(bizim bilgisayarcı kurduğundan PC'ye Windows'u o ayarlıyordu)

Gerçi o zamanki PC dandikti ama şimdi i5 11400Fli PC var ama bütçe yok (eğer bu monero miningte bir aksilik olmaz ise bakarım belki OEM alırım.

"-set testsıgnıng off +"bu kodu CMD'ye girerek yazıdan kurtulabilirsiniz ve hiçbir zararı yok diye biliyorum.
O Kod sadece windowsu etkinleştir yazısını kaldırıyor ve zaten oda 1-2 hafta sonra tekrar geliyor.
Ayrıca arkadaşın sorunu o yazıyı kaldırmak değil,Direk bilgisiyardan KmsPico kaldırmak istiyor.

O Kod sadece windowsu etkinleştir yazısını kaldırıyor ve zaten oda 1-2 hafta sonra tekrar geliyor.
Ayrıca arkadaşın sorunu o yazıyı kaldırmak değil,Direk bilgisiyardan KmsPico kaldırmak istiyor.
Hayır o yazıyla devam edeceğim mecbur demiş ondan önerdim hocam 2 haftada bir o kodu yazmak çok zor olmamalı bence.

slmgr /upk ve slmgr /cpky kodlarını girin, 120 dakika sonra slmgr -dlv kodunu girin sorun olmazsa güzeldir.
rehberdeki yazanları deniyorum olmazsa bunları da yaparım
PC güvende olduktan sonra yazı olsun yazmış.
Ve her 2 haftada o kodu yazmak yerine ucuza key almak bana göre daha mantıklı.

Oyle yapacagım hocam şu yazılımdan kurtulursam umarım ucuza bir OEM key alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…