Kod İmzalama Sertifikası

sait.jobs

Megapat
Yer
Ankara/Kalecik
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
LAPTOP 1: MSI Cyborg 15 A13VF-894XTR
LAPTOP 2: Casper Excalibur G770-1245-BEJ0X-B
LAPTOP 3: HP15-BW0028NT
MONİTÖR: MSI G2712F 27 x2
KLAVYE: Logitech G410 Blue swich
MOUSE: Razer Basilisk V3 HS
Meslek
IT
İyi forumlar dilerim. Ben birkaç tane program yazdım ve doğal olarak da bunu imzalayarak üzerinde oynanmasını engellemek istiyorum, bunun için de internet de bazı lisans firmaları var. Fakat bunların istediği ücret 2-3 bin TRY civarı ki malum, o kadar parayı ömrümde bir arada görmedim. Acaba Code Signing Certificate'i kendimiz oluşturabilir veyahut bedavaya getirmenin bir yolu-yordamı var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:

Google'da yapıcağın Code Signing Certificate for Free araması birazda ingilizcen varsa çözüm olucaktır İyi Foumlar.

Google'da yapıcağın Code Signing Certificate for Free araması birazda ingilizcen varsa çözüm olucaktır İyi Foumlar.
Dostum onu da denedim, ingilizce seviyem iyi düzeye anlayıp cevap verebiliyorum, öyle izah edeyim. Fakat free yazanlarda da open source olarak veriyor ki onlara dahi 10 USD gibi bir para talep ediyorlar. Bir zamanlar google da sertifika veriyordu diye hatırlıyorum fakat bir türlü erişemedim. Herhalde erişimi kaldırdılar diye düşünüyorum. Yine de çok saolasın, yardımcı olmaya çalıştığın için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…