En ucuz Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer BlackWidow V3 Green Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 2.171,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Aslında kodlamayı bu zamanlar çok yapmıyorum daha çok oyun oynıyorum ve yayın yapmayı planlıyorum kodlamayı bir süre kenara koyacağım gibi özür dilerim yorduğum için ama benim işimi görücek 800 900 1000TL gibi klavye biliyorsan söyleyebilir misin?
Sharkoon PureWriter RGB TKL Mekanik Düşük Profil Klavye (RGB Aydınlatma, Mavi Şalter, Düz Tuşlar, Düğmesiz, Aydınlatma Efekti, Çıkarılabilir USB Kablosu) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
O zaman bunu öneririm. Low profile ve TKL. Hem eli yormaz hem de kapladığı alan küçük.
Sharkoon PureWriter RGB TKL Mekanik Düşük Profil Klavye (RGB Aydınlatma, Mavi Şalter, Düz Tuşlar, Düğmesiz, Aydınlatma Efekti, Çıkarılabilir USB Kablosu) Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
O zaman bunu öneririm. Low profile ve TKL. Hem eli yormaz hem de kapladığı alan küçük.
Eğer ki "basic" bir şey ararsanız Logitech K380 öneririm. Kod yazarken kullanıyorum. Eğer ki oyun da oynuyorum derseniz K628 Pro'ya bakabilirsiniz. Onun da 3 modu var (BT/2.4GHz/Kablolu). İkisini birden alırsanız da güzel olabilir K380'i kullanırken tuşa bastığınızı bile anlamıyorsunuz.