Bir arkadaş ile dijital ortam aracılığı ile kodlama olmadan E-Ticaret sitesi kurmak istiyorum. Bu sitede oyun kodları satacağız. Yani kargo işleri ile uğraşmayacağız. N11 falan demeyin çünkü 16-17 yaşlarında olduğumuz için bize belge vermiyorlar. Bu siteyi nasıl kuracağız ve kurulum aşamalarını anlatırsanız sevinirim.
Get 3,098 eCommerce PHP website templates on ThemeForest such as The7 — Website and eCommerce Builder for WordPress, KALLYAS - Creative eCommerce Multi-Purpose WordPress Theme, Clotya - Fashion Store eCommerce Theme
Get 3,213 eCommerce plugins, code & scripts on CodeCanyon such as Shopo eCommerce - Multivendor eCommerce Flutter Seller App, Martvill - A Global Multivendor Ecommerce Platform to Sell Anything, Nazmart – Multi-Tenancy eCommerce Platform (SAAS)
Bir arkadaş ile dijital ortam aracılığı ile kodlama olmadan e-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Bu sitede oyun kodları satacağız. Yani kargo işleri ile uğraşmayacağız. N11 falan demeyin çünkü 16-17 yaşlarında olduğumuz için bize belge vermiyorlar. Bu siteyi nasıl kuracağız ve kurulum aşamalarını anlatırsanız sevinirim.
Bazı yanıtları görünce, gülmekten evi sırtladım. Her neyse, kodlama bilmeden e-ticaret sitesi kurmak için hazır web site scriptlerine göz atabilirsiniz (WordPress, OpenCard vb).
İnternet üzerinden satış yapmak için reşit olmanız gerekiyor. Yani site kursanız bile reşit olmadığınız için satış yapamazsınız.