Hiç yazılım ve kodlama bilmeyen ve bu işe hiçbir şekilde ilgisi olmayan biri, internetten hazır kaynak kodlarını kullanarak ve birkaç düzenleme yaparak, yazılım kodlayabilir mi? Kendim çoklu çekirdek ve çoklu thread destekleyen bir MIDI oynatıcısı kodlamak istiyorum. Grafik olarak DirectX 9 kullanması yeterli olur benim için. Ses için ise, MIDI dosyalarını oynatmalı. Synthesia benzeri bir program yapmak istiyorum ancak Synthesia'dan daha basit bir program olacak. MIDI Notalarını hem gösterecek, hem de bağlanan MIDI aygıtını kullanarak oynatacak bir yazılım programlamayı düşünüyorum. Yazılım işine hiç ilgim olmasa bile, hazır kaynak kodlarıyla böyle bir yazılım yapabilmem mümkün mü? Piano From Above adında bir MIDI oynatıcısı var ve sadece çift çekirdek desteklediği için, yavaş çalışabiliyor. Arkadaşlarım "Black MIDI" ile ilgileniyor. Black MIDI dediğimiz şey ise, programlar aracılığıyla yapılmış milyonlarca notaların barındırıldığı MIDI dosyası türü. Genellikle en az 5 MB ve en fazla 1 GB bile olabilen MIDI dosyaları mevcut. Özel bir gruba üyeyim ve o yabancı arkadaşlar için, çoklu çekirdekleri destekleyen bir MIDI oynatıcı yazılım kodlamak istiyorum. Hazır kaynak kodlarıyla mümkün mü yazılım yapmak?
Son düzenleyen: Moderatör: