Kodlama Bilmeden Oyun Yapmak

DashingCadogan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben kodlama bilgisi olan birisi değilim, az ufak Python ile uğraşmıştım. Sorum ise ben bir oyun yapmak istiyorum. Bu oyun Lapse gibi seçim tabanlı ilerleyecek. Fakat anladığım kadarıyla bu hazır asset ile yapılacak iş değil. Yani kodlama bilmeden bunu yapmam imkansız mı?
Ayrıca C# dilini öğrenmem için en azından 1 yıl harcamam gerektiği söyleniyor doğru mudur?
Forumda oyun yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığı hakkında konuşuluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz gibi olsa herkes oyun yapardı. Internette gördüğün saçma oyunlar bile kodlama gerektiriyor.
Otomatik olarak kapı, buton koyduğun programlar da var ama senin istediğin gibi olmayacak.

Ayrıca C# dilini öğrenmem için en azından 1 yıl harcamam gerektiği söyleniyor doğru mudur?
Forumda oyun yapmanın sanıldığı kadar kolay olmadığı hakkında konuşuluyordu.
İstersen 1 ayda da öğrenebilirsin. Ne derecede ve nasıl öğreneceğin önemli de olsa hırsın ve azmin önemi de yok değil. Ayrıca başarılı bir oyun yapmak için kodlama bilmene gerek yok eğer iyi bir fikrin varsa. Örnek olarak NSS (New Star Soccer) oyununu verebilirim.

Sürükle bırak şeklinde yapılabildiğini de yazdım ama neyse.

Özür dilerim. Yanlış yazmışım. Sürükle bırak değil de bir template var ve onu değiştiriyorsunuz. Eğer isterseniz template' yi de değiştirebiliyorsunuz.
Appsgeyser' den de faydalanabilirsiniz. Bu aralarda en iyi 100 uygulamanın arasına girerseniz tablet hediyesi de var. Eğer Appsgeyser'den 15 uygulama yapıp Google Play' a 25$ kayıt ücretini ödeyip 1 ay içerisinde reklamlar vs. aracılığıyla ödediğiniz parayı çıkaramazsanız (Appgeyser' de beğenirse) Google hesabınızo 30$ karşılığında satın alıyor.

NSS sevdiğim bir oyundur fakat o oyun nasıl yapıldı?

Masaüstü oyunu yapmak istiyen birine Android öneren canım kardeşim, nasıl çalıştırcaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…