Kodlama dili önerisi

Endersqui

Centipat
Daha fazla  
Uygulama gelistiricisi olmak istiyorum ve su an pyhton ogreniyorum sizce uygulama gelistirmek icin pythondan sonra gerekli olan hangi dilleri ogrenmem lazım?

HTML'ya da C++ bence çok önemli ikisidie. Sadece uygulama anlamında değil genel kodolama bilgisi anlamında.

Python öğrendikten sonra C++ veya C# tavsiye ederim ederim eğer ben hard seviyorum diyorsanız Java öğren.Web alanında ilginiz varsa HTML CSS.

Son düzenleme:
Uygulama gelistiricisi olmak istiyorum ve su an pyhton ogreniyorum sizce uygulama gelistirmek icin pythondan sonra gerekli olan hangi dilleri ogrenmem lazım?
Mobil uygulama mı? Web mi? Nasıl bir uygulama? Uygulama geliştiricisi çok genel olmuş.

Dart-Flutter ile başlayın. Bir çok alanda kullanabilirsiniz öğrendiklerinizi.

Uygulama gelistiricisi olmak istiyorum ve su an Python ogreniyorum sizce uygulama gelistirmek icin Python'dan sonra gerekli olan hangi dilleri ogrenmem lazım?

Kanka temel olarak CSS öğren. Pyhtona geçtikten sonra C, C++ ve Java öğrenebilirsin. Java biraz karmaşık haberin olsun.

Kanka temel olarak CSS öğren.

Ama arkadaş HTML bildiğini söylememiş HTML öğrenip CSS ile devam etmesi daha sağlıklı olur.
Not HTML zor bir şey değil. Ayrıca uygulama geliştirmek için electron kullanmayacaksa boş yere HTML, CSS ve JS öğrenmesine gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…