Kodlama dili önerisi

Ben başta oradan başlamıştım çünkü karmaşıklığı daha az ve mantığı kavramış olursun. Alanım değil ama iyikide öğrenmişim.

Gerçi kişiden kişiye değişir.

Ben başta oradan başlamıştım çünkü karmaşıklığı daha az ve mantığı kavramış olursun. Alanım değil ama iyikide öğrenmişim.
Alanın olmayan konuda bu alanı hedefleyen biri için tavsiye veriyor oluşun ne kadar mantıklı? HTML'in bir programlama dili değil, işaretleme dili olduğunu biliyor musun? HTML'in bir kişiye programlama mantığını kazandıramayacağını peki?

Benim için farklı olmuş olabilir yani ve ben o arkadaşa CSS yapmak için HTML bilinmeli dedim konu farklı yerlere savruldu

Öncelikle kodlama dili ve programlama dili farklı kavramlar. Bu konuda Aykut Taşdelen hocanın bir videosu var. Terimleri doğru kullanmakla işe başlayalım. Coding Bilgisaya bilimlerinde çok farklı anlamlara gelen bir kavram. her programlama da kodlama gerektirmez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En iysi Fullstack web, yani React, JS ve kütüphaneler etc. En iyi is ilanlari ordan gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…