Neden başta HTML öğreniliyormuş. Sonuçta arkadaş web geliştirme yapmayacaksa ya da electron kullanımıyıcaksa öğrenmesi anlamsız.Html'nin bir programlama dili olup olmaması öğreip öğrenmemesi ile ilişkili değil.
Neden başta HTML öğreniliyormuş. Sonuçta arkadaş web geliştirme yapmayacaksa ya da electron kullanımıyıcaksa öğrenmesi anlamsız.Html'nin bir programlama dili olup olmaması öğreip öğrenmemesi ile ilişkili değil.
Alanın olmayan konuda bu alanı hedefleyen biri için tavsiye veriyor oluşun ne kadar mantıklı? HTML'in bir programlama dili değil, işaretleme dili olduğunu biliyor musun? HTML'in bir kişiye programlama mantığını kazandıramayacağını peki?
Alanın olmayan konuda bu alanı hedefleyen biri için tavsiye veriyor oluşun ne kadar mantıklı? HTML'in bir programlama dili değil, işaretleme dili olduğunu biliyor musun? HTML'in bir kişiye programlama mantığını kazandıramayacağını peki?
Ne alaka yeni başladığını düşündüm basitten karmaşığa gitmesini önerdim ve bu KENDİ SIRALAMAM yine yorum yapmazsan sevinirim. Alanı olmasada bilgi sahibi olmalı diye düşünüyorum.
Öncelikle kodlama dili ve programlama dili farklı kavramlar. Bu konuda Aykut Taşdelen hocanın bir videosu var. Terimleri doğru kullanmakla işe başlayalım. Coding Bilgisaya bilimlerinde çok farklı anlamlara gelen bir kavram. her programlama da kodlama gerektirmez.