7 76087 Kilopat Katılım 1 Eylül 2015 Mesajlar 1.338 Makaleler 2 Çözümler 4 26 Mart 2019 #11 Mesajımı kafasına göre - hiçbir kurala aykırı değildi - silen "Süper" moderatöre selamlarımı iletiyorum. Kendilerine bu bağlantıyı da hediye ediyorum. Yaşasın "Süper" moderatörler, yaşasın silinen mesajlar!
Mesajımı kafasına göre - hiçbir kurala aykırı değildi - silen "Süper" moderatöre selamlarımı iletiyorum. Kendilerine bu bağlantıyı da hediye ediyorum. Yaşasın "Süper" moderatörler, yaşasın silinen mesajlar!
Y Yunusemre3456 Ziyaretçi 26 Mart 2019 #12 76087 dedi: Mesajımı kafasına göre - hiçbir kurala aykırı değildi - silen "Süper" moderatöre selamlarımı iletiyorum. Kendilerine bu bağlantıyı da hediye ediyorum. Yaşasın "Süper" moderatörler, yaşasın silinen mesajlar! Genişletmek için tıkla... Yaşasın dostlar Gebersin alçaklar
76087 dedi: Mesajımı kafasına göre - hiçbir kurala aykırı değildi - silen "Süper" moderatöre selamlarımı iletiyorum. Kendilerine bu bağlantıyı da hediye ediyorum. Yaşasın "Süper" moderatörler, yaşasın silinen mesajlar! Genişletmek için tıkla... Yaşasın dostlar Gebersin alçaklar