Kodlama için 20.000 TL laptop önerisi

Bütçe
20.000

SQL server sıkıntı olabilir. Ama şöyle düşünmenizi isterim artık çoğu şirket Mac cihazlar üzerinde iş yapıyor. Kullandıkları cihazlara göre uygun veri tabanını seçerler diye düşünüyorum. Sonuçta iOS için uygulama yazıyorsan C++ kullanamazsın gibi.

En kötü ihtimal içlerine harici Windows kuruyorlar diye biliyorum.

> Mesela sabah evden çıkıp bir yere gidip macbook ile akşama kadar oturabilirsiniz. Büyük ihtimal şarjı yeter veya ucu ucuna biter.
> Windows cihazda 4-6 saat arası genel de.

>İşletim sistemi olarak maalesef mac windowsu tokatlıyor daha hızlı. uygulamalar daha iyi çalışıyor.

>windowsun her şeyi yapabilme özgürlüğünü de es geçmemek lazım crackler oyunlar falan... (Korsan tavsiye etmiyoruz )

Evet aslında şu an tam bahsettiğiniz tarzda bir laptop kullanıyordum ancak gerçekten bu tarz cihazlar F/P ürünü olmalarına karşın hantallar. Birazda o yüzden daha portatif bir cihaz arayışına girdim.

Evet aslında şu an tam bahsettiğiniz tarzda bir laptop kullanıyordum ancak gerçekten bu tarz cihazlar F/P ürünü olmalarına karşın hantallar. Biraz da o yüzden daha portatif bir cihaz arayışına girdim.

Bu cihazlar hantal değil 14" ya da 13" olan modeller MacBook gibi hafif. Harici ekran kartları yok. Yani Ultrabook kategorisindeler.

Hayırlı olsun, en doğrusunu yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…