İzafi olarak yazılan değerler var ama gaming laptop'larda şuan bataryada önemli sonuçta bu laptop'lar pil modunda da oyun oynayacak şekilde tasarlanıyor buna göre oyun oynamadığınız zaman sadece kod yazmak, internette gezinmek gibi basit işler pil tasarufunda bayağı uzun gidiyor. Ama yinede uzun pili gitsin diyorsanız D15 serisi mantıklı.O kadar dayanıyor ise sorun yok benim bildiğim 4.30-5 saat arası gidiyor.
Bu fiyata bu alınmaz/alınmamalı 12. nesil i7 işlemcili D16 ile nerdeyse aynı para.İzafi olarak yazılan değerler var ama gaming laptop'larda şuan bataryada önemli sonuçta bu laptop'lar pil modunda da oyun oynayacak şekilde tasarlanıyor buna göre oyun oynamadığınız zaman sadece kod yazmak, internette gezinmek gibi basit işler pil tasarufunda bayağı uzun gidiyor. Ama yinede uzun pili gitsin diyorsanız D15 serisi mantıklı.
![]()
Huawei Matebook D15 i7-1165G7 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Matebook D15 i7-1165G7 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Matebook D15 i7-1165G7 16 GB 512 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 29.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O da olabilir çok fark etmiyor İ7 11. Nesil ile 12. Nesil arasında sonuçta iş bilgisayarı. Ayrıca güç tüketimi biraz fazla.Bu fiyata bu alınmaz/alınmamalı 12. nesil i7 işlemcili D16 ile nerdeyse aynı para.
O da olabilir çok fark etmiyor i7 11. nesil ile 12. nesil arasında sonuçta iş bilgisayarı.
Ben kendi açımdan bakarsam.
Oyun veya 3D modelleme gibi işlemleri masaüstü bilgisayarımdan halledebileceğimi düşünüyorum. O yüzden kullanmayacağım bir RTX3050 bana bir artı vereceğini düşünmüyorum.
macOS için bazı tereddütlerim var mesela SQL Server gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.