Kodlama için 25.000TL laptop önerisi

111520

Megapat
25k ya kadar olabilir, gündelik iş, VS Code kullanımı gibi şeylerde lazım bir laptop arıyorum. Oyun için değil sadece günlük yazılım işlerim için. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

25k ya kadar olabilir, gündelik iş, VS Code kullanımı gibi şeylerde lazım bir laptop arıyorum. Oyun için değil sadece günlük yazılım işlerim için. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

İkinci el mi sıfır mı bakıyosunuz?

Oyun oynamıyosanız ekran kartının bir önemi yok o halde sizin için önemli olan SSD, işlemci, ve RAM olacaktır bunlara dikkat edin alırken.

İkinci el mi sıfır mı bakıyosunuz?

Oyun oynamıyosanız ekran kartının bir önemi yok o halde sizin için önemli olan SSD, işlemci, ve RAM olacaktır bunlara dikkat edin alırken.
Evet ekran kartız olması daha iyi olur. Sıfır bakıyordum.

Huawei Matebook serisine bakabilirsiniz.

Edit: Ram yükselmesi yapılamıyor diye biliyorum, 8 GB versiyonunu alıp RAM yükseltmesi yaparım şeklinde plan yapılmamalı.
16GB ram i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?

Evet ekran kartız olması daha iyi olur. Sıfır bakıyordum.

16 GB RAM i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?

12.nesil işlemciler işini görür 16 GB RAM şu anlık yeterli ileride 32'ye çıkabilirsin SSD kısmında ise enaz 500 önerimdir.

Benim attığım işlemci vs olarak çok daha iyi hocam. Ayrıca bu kısım sıkıntı
1741700918091.png

Bu da değerlendirilebilir.

Edit: Dikkat edin ekran kartı yok, İntel İris Xe yok içinde UHD graphics var. Çok da iyi bi grafik performansı beklememek lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı