25k ya kadar olabilir, gündelik iş, VS Code kullanımı gibi şeylerde lazım bir laptop arıyorum. Oyun için değil sadece günlük yazılım işlerim için. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
25k ya kadar olabilir, gündelik iş, VS Code kullanımı gibi şeylerde lazım bir laptop arıyorum. Oyun için değil sadece günlük yazılım işlerim için. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Evet ekran kartız olması daha iyi olur. Sıfır bakıyordum.İkinci el mi sıfır mı bakıyosunuz?
Oyun oynamıyosanız ekran kartının bir önemi yok o halde sizin için önemli olan SSD, işlemci, ve RAM olacaktır bunlara dikkat edin alırken.
16GB ram i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?Huawei Matebook serisine bakabilirsiniz.
Edit: Ram yükselmesi yapılamıyor diye biliyorum, 8 GB versiyonunu alıp RAM yükseltmesi yaparım şeklinde plan yapılmamalı.
Evet ekran kartız olması daha iyi olur. Sıfır bakıyordum.
16 GB RAM i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?
16GB ram i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
İşini görür hocam yazılım vs.
Bir de bu var canavar gibi işlemci var cihazda
Benim attığım işlemci vs olarak çok daha iyi hocam. Ayrıca bu kısım sıkıntı
16 GB RAM i5 12.nesil işlemcili cihazlar nasıl olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.