Kodlama için notebook önerisi

AG:DWD

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem kısıtlı. Python programlama, Unity, C# vs. yapabileceğim bir notebook arıyorum. Sıfır olacak.
Sizce bu iş görür mü? Bütçe 2000TL civarı olacak ve elden alabileceğim bir yer olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ama upgrade gerekebilir. Ryzen 4000'i bekleyin bence. Özellikle Ryzen 3 4XXX serisi işlemciler ve mobil Athlon işlemciler çok uygun fiyatlı olacak. 2-3 aya piyasaya çıkacak bildiğim kadarıyla.

Evet ama upgrade gerekebilir. Ryzen 4000'i bekleyin bence. Özellikle Ryzen 3 4XXX serisi işlemciler ve mobil Athlon işlemciler çok uygun fiyatlı olacak. 2-3 aya piyasaya çıkacak bildiğim kadarıyla.
Ama en geç 1 hafta içinde almam lazım o yüzden bekleyemem malesef.
ASUS X540UP. Evkur"dan alabilirsiniz.
Malesef o kadar bütçem yok.

Unity ile ne yapacaksınız mesela? 3 boyutlu oyun tasarlamada kasma donmalar yaşayabilirsiniz. Ama söylediğim gibi, işinizi görür. Öyle bir ihtimaliniz varsa eğer ikinci el de bakabilirsiniz.
Unity de 2D oyun ve uygulama tarzı şeyler yapmak için kullanıcam. Python programlama falanda yapıcam tabikide . İkinci el almak istemiyorum çünkü bi güvensizlik oluyo ne olursa olsun. Cevabın için teşekkürler bu arada :)

Bütçem kısıtlı. Python programlama, Unity, C# vs. yapabileceğim bir notebook arıyorum. Sıfır olacak.
Sizce bu iş görür mü? Bütçe 2000TL civarı olacak ve elden alabileceğim bir yer olacak.

Is gorur evet. O butceyle daha iyisini zor alirsin.
4GB RAM ile kodlama yapmak cok zor, Linux kurup swap verirsin o sekilde idare edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı