Kodlama ve render için laptop önerisi

• Konuyu başlatan scoutt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 117

scoutt

Decapat
Daha fazla  
40-60k arasında render ve kodlama için bir laptop almak istiyorum, oyun hiç oynamayacağım. 1TB ve en az 24 GB RAM olması lazım işlemci ve ekran kartı önemsiz, APU sistem de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bazı programları kullanamıyormuşuz onlarda.

Onu bir araştırın hocam yazılım tarzı bölümler okuyan insanlar MacBook ile işlerini halledebildiklerini söylemişlerdi eğer kullanacağınız uygulamarı macOS ile kullanabiliyorsanız düşünebilirsiniz MacBook.

40-60k arasında render ve kodlama için bir laptop almak istiyorum, oyun hiç oynamayacağım. 1TB ve en az 24 GB RAM olması lazım işlemci ve ekran kartı önemsiz, APU sistem de olur. Yardımcı olursanız sevinirim.

Genel olarak reneder işindeysen ekran kartı da önemli 3D render için kodlama içinse bence Linux dağıtımlarını kullanıp bu işi o şekilde yaparsanız bence daha rahat calışırsınız.

Render konusu değil de; yazılım yapmak için 15.000-16.000 TL'lik laptoplar yapıyor rahatça. Yapay zeka eğitimi hariç.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı