Kodlama ve yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak şu sıralar aklıma çok iyi bir oyun hikâyesi geldi. 3D zor olacağı için 2D yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Kodlama ve yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak şu sıralar aklıma çok iyi bir oyun hikâyesi geldi. 3D zor olacağı için 2D yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Hiç yoktansa temel bilgiye sahip olmalısınız bide hangi oyun motorundan bahsediyoruz unity ise mecburen temel kodlama bilgilerine ihtiyacınız var azda olsa bilginiz olsunki anlamadığınız yer olursa en azından yapay zeka yardımıyla yaparsınız ordanda birşeyler kaparsınız.
Hiç yoktansa temel bilgiye sahip olmalısınız bir de hangi oyun motorundan bahsediyoruz Unity ise mecburen temel kodlama bilgilerine ihtiyacınız var az da olsa bilginiz olsunki anlamadığınız yer olursa en azından yapay zeka yardımıyla yaparsınız oradan da bir şeyler kaparsınız.