Kodlama ve yazılım bilgisi olmadan 2D oyun nasıl yapılabilir?

• Konuyu başlatan KenX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 180

KenX

Centipat
Daha fazla  
Kodlama ve yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak şu sıralar aklıma çok iyi bir oyun hikâyesi geldi. 3D zor olacağı için 2D yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

Kodlama ve yazılım hakkında hiçbir bilgim yok. Ancak şu sıralar aklıma çok iyi bir oyun hikâyesi geldi. 3D zor olacağı için 2D yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
hevesini kırmak istemem ama yapamazsın dostum öğrenmen şart

Hiç yoktansa temel bilgiye sahip olmalısınız bide hangi oyun motorundan bahsediyoruz unity ise mecburen temel kodlama bilgilerine ihtiyacınız var azda olsa bilginiz olsunki anlamadığınız yer olursa en azından yapay zeka yardımıyla yaparsınız ordanda birşeyler kaparsınız.

Zorlama hazır araçlarla, programlarla yapsanız bile çok kötü olacaktır. Bilmeden olmaz bu iş.

Anladım hocam.

Hiç yoktansa temel bilgiye sahip olmalısınız bir de hangi oyun motorundan bahsediyoruz Unity ise mecburen temel kodlama bilgilerine ihtiyacınız var az da olsa bilginiz olsunki anlamadığınız yer olursa en azından yapay zeka yardımıyla yaparsınız oradan da bir şeyler kaparsınız.

Anladım hocam. Çok zor mudur peki. Dediğim gibi böyle 2D pixel art tarzı yapmayı düşünüyorum. Undertale gibi.

0 bilgi 0 icraattır. Öğrenmeden başlama yada sürekli deneme yap.

Kodsuz ve bilgisiz kendi istediğin hikayeli oyununu yapamazsın hocam. Yapacağın en fazla bir araba koyup ilerletmek olur, dahası gelmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı