Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, HTML, C++, C#, Python ve JavaScript gibi dillerle kodlama yapmak için en iyi Linux işletim sistemi hangisidir? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar, HTML, C++, C#, Python ve JavaScript gibi dillerle kodlama yapmak için en iyi Linux işletim sistemi hangisidir?
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.305 Makaleler 40 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 479 30 Temmuz 2024 #3 Belirttiğiniz dillerin içinde C# hariç pek fark etmiyor işletim sistemi.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 30 Temmuz 2024 #4 Bayram Tempest dedi: Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pentium 4 GeForce FX5500 Gigabyte GA-8VM800PMD-775 2 GB DDR2 RAM. Evet çöp yenisini almak için para biriktiriyorum.
Bayram Tempest dedi: Sistem özelliklerinizi belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Pentium 4 GeForce FX5500 Gigabyte GA-8VM800PMD-775 2 GB DDR2 RAM. Evet çöp yenisini almak için para biriktiriyorum.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.305 Makaleler 40 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #5 Wuesty dedi: Pentium 4 GeForce FX5500 Gigabyte GA-8VM800PMD-775 2 GB DDR2 RAM. Evet çöp yenisini almak için para biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... C# için Windows daha iyidir öncelikle bunu belirteyim. Diğer saydıklarınızda problem yaşamazsınız. Yazılım için Fedora önerirdim ancak o sisteme ağır gelir. Linux Mint XFCE kurabilirsiniz.
Wuesty dedi: Pentium 4 GeForce FX5500 Gigabyte GA-8VM800PMD-775 2 GB DDR2 RAM. Evet çöp yenisini almak için para biriktiriyorum. Genişletmek için tıkla... C# için Windows daha iyidir öncelikle bunu belirteyim. Diğer saydıklarınızda problem yaşamazsınız. Yazılım için Fedora önerirdim ancak o sisteme ağır gelir. Linux Mint XFCE kurabilirsiniz.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 30 Temmuz 2024 #6 Bayram Tempest dedi: C# için Windows daha iyidir öncelikle bunu belirteyim. Diğer saydıklarınızda problem yaşamazsınız. Yazılım için Fedora önerirdim ancak o sisteme ağır gelir. Linux Mint Xfce kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile Dual Boot yapmayı düşünüyorum Windows 7 kurulu şu an ama tek disk olduğu için Dual Boot sıkıntı olur mu?
Bayram Tempest dedi: C# için Windows daha iyidir öncelikle bunu belirteyim. Diğer saydıklarınızda problem yaşamazsınız. Yazılım için Fedora önerirdim ancak o sisteme ağır gelir. Linux Mint Xfce kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 7 ile Dual Boot yapmayı düşünüyorum Windows 7 kurulu şu an ama tek disk olduğu için Dual Boot sıkıntı olur mu?
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #7 Ben java yazıyorum ve daha çok web geliştirme ile ilgileniyorum , ubuntu 22.04 sürümünü kullanıyorum gayet iyi.
Ben java yazıyorum ve daha çok web geliştirme ile ilgileniyorum , ubuntu 22.04 sürümünü kullanıyorum gayet iyi.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.305 Makaleler 40 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #8 Wuesty dedi: Windows 7 ile Dual Boot yapmayı düşünüyorum Windows 7 kurulu şu an. Ama tek disk olduğu için Dual Boot sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. DDE dedi: Ben java yazıyorum ve daha çok web geliştirme ile ilgileniyorum , ubuntu 22.04 sürümünü kullanıyorum gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar.
Wuesty dedi: Windows 7 ile Dual Boot yapmayı düşünüyorum Windows 7 kurulu şu an. Ama tek disk olduğu için Dual Boot sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. DDE dedi: Ben java yazıyorum ve daha çok web geliştirme ile ilgileniyorum , ubuntu 22.04 sürümünü kullanıyorum gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar.
Wuesty Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 583 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer ANKARA / KEÇİÖREN 30 Temmuz 2024 #9 Bayram Tempest dedi: Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki Arch Linux iyi olur mu? Veya Ubuntu filan benzeri bir şey.
Bayram Tempest dedi: Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Peki Arch Linux iyi olur mu? Veya Ubuntu filan benzeri bir şey.
DDE Picopat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 68 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #10 Bayram Tempest dedi: Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar. Genişletmek için tıkla... Evet işlemcisi çok eski, RAM'i yetersiz çok uygun değil. Wuesty dedi: Teşekkür ederim. Peki Arch Linux iyi olur mu? Veya Ubuntu filan benzeri bir şey. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz pek iyi değil o yüzden daha hafif OS'lere yönelin.
Bayram Tempest dedi: Hayır aksine daha rahat olur. Çift disk olduğunda bootloader diğer diskteki işletim sistemini algılamayabiliyor. Manuel düzenleme gerekebiliyor. Kurulumda "Windows'un yanına kur." seçeneği bulunuyor olacak. Diskte alan ayırdıktan sonra kuruluma geçtiğinizde bu seçeneği seçersiniz. Sistem özelliklerine bakmanızı öneririm hocam. Arkadaşın sistemi Ubuntu kaldırmaz. Kasma ve çökme yaşar. Genişletmek için tıkla... Evet işlemcisi çok eski, RAM'i yetersiz çok uygun değil. Wuesty dedi: Teşekkür ederim. Peki Arch Linux iyi olur mu? Veya Ubuntu filan benzeri bir şey. Genişletmek için tıkla... Sisteminiz pek iyi değil o yüzden daha hafif OS'lere yönelin.