Kodlamada numpad önemli mi?

Ben de Numpad yok, sabah akşam koda vuruyorum bir sorun olmuyor benim için ama herkesin alışkanlıkları farklı olabilir.

Ama İngilizce klavye olursa daha güzel olabilir.

İyi akşamlar, programlama dillerini öğrenirken ve kodlama yaparken klavyenin numpad kısmı sık kullanılıyor mu? %60 klavye sıkıntı çıkarır mı?
Alternatif coma,dot ve alt+ bindleri önemli sadece. Sorun olmaz.

%60 klavyeyle hızlı yazıyorum diyenler var da ben o tarafta değilim.

Numpad neyse, telafi edilir. Zaten sadece bir ekstradan ibaret. Elin alışık değilse kullanmazsın, alışık bile olsa bazen fareden elini çekmen gerektiğinden kullanmazsın.

%60 klavye bildiğin Çin İşkencesi. İnsanlığın ürettiği en gereksiz şey. Bir de fonksiyonlu oluyorlar neresine bassan özellik çıkartıyor. Gereksiz kompleks, kullanılmaz.

%60 klavyeyle hızlı yazıyorum diyenler var da ben o tarafta değilim.

Numpad neyse, telafi edilir. Zaten sadece bir ekstradan ibaret. Elin alışık değilse kullanmazsın, alışık bile olsa bazen fareden elini çekmen gerektiğinden kullanmazsın.

%60 klavye bildiğin Çin işkencesi. İnsanlığın ürettiği en gereksiz şey. Bir de fonksiyonlu oluyorlar neresine bassan özellik çıkartıyor. Gereksiz kompleks, kullanılmaz.

Hocam anladığım kadarıyla %60 pek önermiyosunuz TKL klavyelere yöneleceğim gibi o zaman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı