Kodlamaya başlama

Başlangıç için C veya Python öneririm. Udemy'de Mustafa Murat Coşkun'un Phyton kurusunu önermiyorum çünkü bir sürü kurulum vesaire ile gereksiz yere uğraştırıyor ve anlatım başlangıç seviyesi için biraz karışık geldi bana. En azından biraz temel oluşturup öyle başlayın ona.
Bu arada C'nin @SmokeBomb 'un dediği kadar zor olduğunu düşünmüyorum, başlangıç için en iyi dillerden biri ve en önemlisi C ile temel oluşturduğunuzda birçok dile daha kolay aşina oluyorsunuz.
Programlamayı daha basit anlatan varsa söyleyin de bilelim. En azından incelerim. Murat Coşkun'un youtube videolarına baktım da benim aradığım anlatım şekline sahip. Programlamayı ne kadar bilse de kişi, eğitmenlik ruhu yoksa öğretmesi çok zor oluyor.

@Voltran Mustafa Murat Coşkun çok iyi bir eğitmen, Youtube videoları da gayet kaliteli ve anlaşılır düzeyde ama dediğim gibi Udemy'deki Python kursunun başları biraz fazla karışık gibi yeni başlayan biri için, eğer bakma şansınız olursa neden karışık geldiğini anlayacaksınız :)

@LORDUM01 @Fer C++'ın yeni başlayan birisi için çok uygun olduğunu düşünmüyorum, amaç kodlama mantığını öğrenmek olduğu için nesneye yönelik bir dille başlamak ağır gelebilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı