Sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Amacım kimseyi aşağılamak değil. Kodlamak belli bir şeyi başkaları tarafından anlaşılamaz hale getirilmesine denir. Sizin istediğiniz programlamadır.
Ayrıca ingilizcen varsa w3 kullanabilirsin. Ya da neredeyse her programlama dilinin kendi dökümantasyon sayfası var. Oralardan öğrenmek daha iyi olacaktır.
Sadece bilgi edinmek icin yaziyorum, 'coding'`in karsiligi 'kodlamak' degil mi? Encryption'in karsiligi olan 'sifreleme' sizin dediginiz anlami daha iyi karsiliyor sanirim.
Sadece bilgi edinmek icin yaziyorum, 'coding'`in karsiligi 'kodlamak' degil mi? Encryption'in karsiligi olan 'sifreleme' sizin dediginiz anlami daha iyi karsiliyor sanirim.
Matematiğini, fiziğini, ingilizceni geliştir, okuldaki diğer derslere çalışıp sınavlarını yüksek tut ki iyi bir üniversitede yazılım bilimini öğrenip yazılım mühendisi olabilesin. Yazılım, x videolarından y sitelerinden öğrenilebilecek bir şey değildir.
Herhangi bir orta-üst seviye dilden öğrenmeye başlayabilirsin. Kaynak olarak e-kitaplardan, dökümanlardan, YouTube´daki eğitim serilerinden faydalanabilirsin.