Kodlamaya Başlamak

Udemy'den öğrenebilirsiniz Python dilinden başlayın bence ingilizceniz varsa daha kolay öğrenirsiniz.

Sadece bilgi olsun diye yazıyorum. Amacım kimseyi aşağılamak değil. Kodlamak belli bir şeyi başkaları tarafından anlaşılamaz hale getirilmesine denir. Sizin istediğiniz programlamadır.
Ayrıca ingilizcen varsa w3 kullanabilirsin. Ya da neredeyse her programlama dilinin kendi dökümantasyon sayfası var. Oralardan öğrenmek daha iyi olacaktır.
Sadece bilgi edinmek icin yaziyorum, 'coding'`in karsiligi 'kodlamak' degil mi? Encryption'in karsiligi olan 'sifreleme' sizin dediginiz anlami daha iyi karsiliyor sanirim.

Sadece bilgi edinmek icin yaziyorum, 'coding'`in karsiligi 'kodlamak' degil mi? Encryption'in karsiligi olan 'sifreleme' sizin dediginiz anlami daha iyi karsiliyor sanirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210609-145707_Chrome.jpg
    Screenshot_20210609-145707_Chrome.jpg
    73,8 KB · Görüntüleme: 42
Merhabalar, programlamayla alakalı neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Nasıl başlamalıyım? Eğitimi nereden alabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Matematiğini, fiziğini, ingilizceni geliştir, okuldaki diğer derslere çalışıp sınavlarını yüksek tut ki iyi bir üniversitede yazılım bilimini öğrenip yazılım mühendisi olabilesin. Yazılım, x videolarından y sitelerinden öğrenilebilecek bir şey değildir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı