Kodlamaya nasıl başlanır?

Bilgim olmadığını nereden çıkardın? Neresi yanlışsa düzelt o zaman bizde bilgilenelim. Ayrıca stajda web sitesi kodlamayı da Android kodlamayı da profesyonel derecede olmasa da öğrendim.

Tamamdır teşekkürler.

Bilgim olmadığını nereden çıkardın? Neresi yanlışsa düzelt o zaman biz de bilgilenelim. Ayrıca stajda web sitesi kodlamayı da Android kodlamayı da profesyonel derecede olmasa da öğrendim.
En basitinden Visual Studio ve Visual Studio Code arasındaki farkı bile bilmiyorsun desem yeterli olur.

Stajda gördüğün web programlamaya göre web programlamaya basit demen de ilginç.

Son düzenleme:
En basitinden Visual Studio ve Visual Studio Code arasındaki farkı bile bilmiyorsun desem yeterli olur.

Stajda gördüğün web programlamaya göre web programlamaya basit demen de ilginç.

Evet orada haklısın code diye belirtmem gerekiyordu. Ama konumuz kodlama olduğu için az çok ne demek istediğimi anlayan anlamıştır zaten diye düşünüyorum. Web programlama konusuna gelecek olursak kolay dememden kastım sadece HTML ve CSS için geçerliydi.

HTML ve CSS programlama dili değiller. HTML ve CSS'in temel seviyesi kolaydır ama iyi bir Front-Ender olmak için JS bilgin kadar HTML ve CSS'i nerede nasıl kullanacağını da bilmen gerekir ki stabil ve temiz bir koda sahip olasın. 300 satırda yapılacak işlemi 1500 satırda yaptıktan sonra dil istediği kadar kolay olsun, iş sende bitiyor.

O yüzden tam bilgin olmayan konulara mesaj yazmamanı önerdim. VS ile VSC arasında oldukça büyük farklar var. "Kodlama bilgim 0" diyen birisine böyle yazarsan nasıl anlamasını bekliyorsun?

Her neyse konudan sapmayalım.

Önerin için teşekkürler. Burada ki herkes gibi benimde düşüncelerimi belirtmeye hakkım var. Kendimce bildiğim şeyleri konu sahibine iletmek istedim.
Hack ile kodlamanın ilgisi yok.
Aynen grafik tasarımıyla ilgisi vardı doğru söylüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…