Spartacus 58
Hectopat
BTK'den kendimi yazılım üzerine geliştiriyorum. Kodları nasıl daha iyi pekiştiririm? Sürekli tekrar mi yapmam lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
Spesifik olarak yönlendirmek için soruyorum, alanın ne? Ne üzerine yoğunlaşmak istiyorsun?
yaparım yeter ki daha iyi öğreneyim hayatımda ki hedefim bu yazılım öğrenmekTembellik etmeyip küçük küçük projeler yapabilirsin ya da şuraya şunu yapsam nasıl sonuç alırım gibi denemeler yaparsan pekiştirirsin.
ama önce altyapı olmalı diye düşünüyorumYaklaşık 6 yıldır yazılım ile uğraşıyorum (ortaokuldan beri).Yaklaşık 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum açıkçası yazlımda tek başına bir yerlere gelmek zor 4 aylık staj dönemimde 6 yılda öğrenemediğim başaramadığım birçok konuyu öğrendim demem şu karın tokluğuna da olsa bir işyerine girmek bence en iyi yol.
Yaklaşık 6 yıldır yazılım ile uğraşıyorum (ortaokuldan beri).Yaklaşık 1 yıldır bir işyerinde çalışıyorum açıkçası yazlımda tek başına bir yerlere gelmek zor 4 aylık staj dönemimde 6 yılda öğrenemediğim başaramadığım birçok konuyu öğrendim demem şu karın tokluğuna da olsa bir işyerine girmek bence en iyi yol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.