YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 23 Eylül 2023 #1 Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba?
Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba?
J J0rex Decapat Katılım 4 Haziran 2023 Mesajlar 308 Çözümler 2 23 Eylül 2023 #2 YunusDndr dedi: Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin. Artı 0 Eksi
YunusDndr dedi: Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #3 J0rex dedi: GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dahice bir fikir. YunusDndr dedi: Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi kodladınız hocam? Çünkü benim de böyle bir fikrim var o yüzden diyorum. Artı 0 Eksi
J0rex dedi: GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dahice bir fikir. YunusDndr dedi: Hocam ben bir program yazdım. Bunu 50 TL civarında satmayı planlıyorum. Bildiğiniz rağbet gören bir platform var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Kendiniz mi kodladınız hocam? Çünkü benim de böyle bir fikrim var o yüzden diyorum.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Eylül 2023 #4 r10.net Artı 0 Eksi
Recoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 1.812 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Eylül 2023 #5 Bir yerlerde tanıtman lazım (YouTube, internet forumları). Ayrıca üyelik olarak satacaksan lisans konusunda çok iyi bir iş çıkarman lazım. Artı 0 Eksi
Bir yerlerde tanıtman lazım (YouTube, internet forumları). Ayrıca üyelik olarak satacaksan lisans konusunda çok iyi bir iş çıkarman lazım.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.413 Çözümler 106 23 Eylül 2023 #6 Ne tür bir program? Program kategorisine göre R10’da satış konusu açabilirsiniz. Artı 0 Eksi
3lectronic Decapat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 645 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Eylül 2023 #7 Kendi web siteni yap. Oradan sat. Artı 0 Eksi
DemirB44 Decapat Katılım 22 Mayıs 2023 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2023 #8 Technopat'tan satabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS YunusDndr Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 302 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 23 Eylül 2023 #9 DemirB44 dedi: Technopat'tan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3lectronic dedi: Kendi web siteni yap. Oradan sat. Genişletmek için tıkla... Myk61 dedi: Ne tür bir program? Program kategorisine göre R10'da satış konusu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... J0rex dedi: GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yakında burada demosunu paylaşacağım. Artı 0 Eksi
DemirB44 dedi: Technopat'tan satabilirsin. Genişletmek için tıkla... 3lectronic dedi: Kendi web siteni yap. Oradan sat. Genişletmek için tıkla... Myk61 dedi: Ne tür bir program? Program kategorisine göre R10'da satış konusu açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... J0rex dedi: GitHub'a demosunu koyup satın almak isteyenler için iletişim bilgilerini koyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam yakında burada demosunu paylaşacağım.