Kodland Turkey Güvenilir mi?

Udemy hocam öğretmen'de var.

Kodris, öğretmen eğitimi değil gördüğüm kadarıyla.

Sorun yok hocam, şimdi şöyle bir şey de var.Kodland.org kendi sitelerine girdiğim zaman dil Türkçe, kendileri veriyor eğitimi. Ne yapsam sizce alsam mı almasam mı? Sanırsam 1yıl 4aydı.

Çoğu kişi sikayetçi bence almayın bir sıkıntı çıkabilir.

Hoca kursu kim için alıyorsunuz yaş nedir?
Hocam kursu kendim için alıyorum, yaşım 14.Küçükken merakım olan kodlama,phyton c++ gibi kodlama türlerini severim.

Pek elimden bir şey gelmesede ben öğretmenli kurs almak isterim.

@249873 Hocam yorumunuz nedir? İyi bir hoca buldum kodland platformunda ne yapmamı önerirsiniz? Kodland devam mı edeyim? Ödeme yapayım mı? Ödeme sonrası dekont istiyorlar.

Udemy hocam öğretmen'de var.

Çoğu kişi sikayetçi bence almayın bir sıkıntı çıkabilir.
Hocam ben 2-3 kişi gördüm para iade yapmayanı,arada kaldım.

Yaşın tam öğrenme yaşı;
Çocuklar için kodlama konusun da bilgim yok. Ama genel için konuşuyorum sende artık çocuk sayılmazsın bence 1. adım her zaman algoritma mantığı oluyor. Peki bu nedir?

Bakkaldan ekmek alman gerek. Kod yazarak nasıl alırsın?
> Ayakkabılarını giy.
> Evden çık.
> 3 adım ilerle.
> Sağa dön
> Dükkana gir.
> Ekmeği al
> Parayı öde
> Dükkandan çık
> Sola dön
> 3 adım ilerle
> Eve gir.

Bu sadece basit bir örnek. Değişkenler vb detaylara girilir. Bunun için kitap alabilirsin. Ya da Udemy veya YouTube yeterli.

Sonrasında ise dil öğrenmek. C#, PHP veya vb bir dil. Ne alan da ilerlemeyi düşünüyorsan. Bu saatten sonra sürekli kod yazma kısmı geliyor. 1 Kursu açarsın öğrenirsin bir yandan sen yaparsın. Sürekli öğrenir ve sürekli kod yazarsın.

Dil kursu için de Udemy veya YouTube'tan araştır dil için kitap bence alma. Sağlam yol haritası edindiğin de konuya göre YouTube veya dokümanlardan devam edeceksin.

O kursa o parayı vereceğine İngilizce kursuna git. Çünkü şu an da İngilizce bilmediğim için işe alınmadığım oldu.

Eğer bu dediğin kurs 1'e 1 özel eğitim gibiyse değerlendirilebilir. Ama tamamen kursun içeriğine dayalı ve hizmete dayalı bir şey.

Son düzenleme:
İnglizcem bu yaşta iyi hocam.Yani ve çevremdeki herkes,bunu söyledi.Bugün deneme dersinde de ödev vermişti.Mesela bir kaplumbağa karenin içerisinden, adım adım left forward diye çıkmaya çalışıyor.Şimdi dediğinizi anladım, kitapta almıştım.Fakat güncel olmadığı için ve bir hata oluştuğu zaman anlamadığım için zorlanıyorum.O hata YouTube'da çıkmıyor.Ondan sonra zevkim sıfıra iniyor bırakıyorum.Bir similasyon oyun yapmak isterim, mesela açık dünya olsun.Yani ben inglizcem yeteri kadar iyi, ortalama olarak.O zaman dediğim gibi dil ingilizce olarak iyi,kodlama ve aldığım hatalar açısından sıkılıyorum.Bunu mesela hatalı yaptın, şöyle böyle bir şeyi takip etmem lazım.O zaman kodlande para vermiyeyim mi? Phyton yazılımı almıyayım mı diyorsunuz?

Hocam kodland'de 1yıl 4ay ders,haftada 1 gün 1,5 saat ders göreceğim.Yani ne yapayım Şikayetvar'da sadece 2-3 kişi para iadesi yapmadı yazmışlar.Trustpilotta hepsi 5 yıldız,80 tane türk yorumu var.Saat 11'e kadar ödeme yapmam gerekecek,yapmamı önerirsiniz?

Hocam mesela video Izleyip'te anlamadığın nokta olacak o zaman hocaya sorabilmek güzel bir şey.
Ama senin bunu kendi başına çözebilmen araştırmayı öğrenmen de önemli.

Hocam mesela video Izleyip'te anlamadığın nokta olacak o zaman hocaya sorabilmek güzel bir şey.
Ama senin bunu kendi başına çözebilmen araştırmayı öğrenmen de önemli.
Bu para iade etmeme vs. için ne dersiniz? Yani güvenmeli miyiz? kodland.org sitesinde kendi resmi sitesinde türk de var.

Karar tamamen senin Udemy'den alacağın kursu da beğenmeme ihtimalin olur her şey olabilir. O kursu satın alırsan para verdiğin için motivasyonun daha fazla olacak hevesle çalışacaksın.

@333365 tanidigim tek ogretmen kendisi.

@333365 tanidigim tek ogretmen kendisi.
@333365 Hocam yukarıda dediğim gibi,phyton eğitimi verecekler.32derslik bir kurs ile veriyorlar.

@249873 Hocam 2900TL gibi bir fiyata Phyton görmek iyi midir? Ders süresi 1yıl 4ay dershane fiyatlarından daha uygunmuş.

@249873 Böyle bir fiyata Phyton öğrenmek ve oyun geliştirme de var içerisinde,iyi mi?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…