Benim oğlumda deneme dersi aldı ve kayıt yaptırdık 64 hafta devam edecek kursa. Memnun kaldığımız için kız kardeşimin oğluna da önerdik ama eşi şikayetleri görünce biraz çekinmiş. Sırf kardeşimin eşi için araştırma yaparken gördüm yorumlarınızı ve kendi yorumumu da belirtmek istedim. Sizlere de anlatmak istedim. Oğlum ilk ayını henüz tamamladı, tamamen güvenilir olduğuna dair şüphem yok, ben kendimde yazılım mühendisi olduğum için bayağı araştırdım. Eğitim danışmanımız da sağ olsun çok yardımcı oldu her konuda. Kendi kendine öğrenmesindense öğretmen eşliğinde öğrenmesi daha faydalı olacaktır diye düşündüm açıkçası. Üstelik dersler haftada 1 kez olsa bile kendi platformlarında istediği gibi çalışabiliyor ve ödevde veriyorlar. Bizimki ilk projesini yaptı bile. Henüz 10 yaşında olmasına rağmen çok hevesli, sanırım kursun süresini de uzatacağız bu gidişle. Şüpheleriniz var ise, silin kafanızdan. Trustpilot tamamen tarafsız bir site, oradaki yorumlara güvenebilirsiniz. Uluslararası bir eğitim Udemy'den daha faydalı olacaktır zannımca.