Çözüldü Kodlar arasındaki fark nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eymensahin.dll

Centipat
Daha fazla  
C++ öğrenmeye başladım ben vs 2022 kullanıyorum ama izlediğim adam IDE bu iki kodun farkı ne bir de return 0; yazmayınca da hata almıyorum.

Ayrıca std: Couttu namespace std yazınca onu da silince hata almadım normal silince aldım yani coutun onundeki STD'yi silip namespace STD yazınca hata almadı burayı anlamadım, ne de oyle oldu?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-06 133618.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 133618.png
    25,3 KB · Görüntüleme: 50
  • Ekran görüntüsü 2025-06-06 133614.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-06 133614.png
    111,2 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Main fonksiyonunda return yazmasanız bile derleyici otomatik ekler, return 0 fonksiyonun başarılı şekilde çalıştığını sisteme söyler, ileride Void fonksiyonu haricinde return kullanıcaksınız. \n newline demek yani o satırdan sonraki gelecek kelimeler yeni satırda sıralanır arka arkaya gelmez. Namespace std kütüphanedir fonksiyon ve değişken isimlerini tutar int string vs, bunu başta tanımlarsanız altında kullandığınız tüm kodlarda bu kütüphaneyi kullanabilirsiniz ayrıca satır satır std cout olarak da kullanabilirsiniz ama bunu genel tüm koda yaymak daha pratik ve onun için en başta tanımlamanız gerekli.
Main fonksiyonunda return yazmasanız bile derleyici otomatik ekler, return 0 fonksiyonun başarılı şekilde çalıştığını sisteme söyler, ileride Void fonksiyonu haricinde return kullanıcaksınız. \n newline demek yani o satırdan sonraki gelecek kelimeler yeni satırda sıralanır arka arkaya gelmez. Namespace std kütüphanedir fonksiyon ve değişken isimlerini tutar int string vs, bunu başta tanımlarsanız altında kullandığınız tüm kodlarda bu kütüphaneyi kullanabilirsiniz ayrıca satır satır std cout olarak da kullanabilirsiniz ama bunu genel tüm koda yaymak daha pratik ve onun için en başta tanımlamanız gerekli.

Çözüm

Sağ olun hocam şimdi anladım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı